.

Коледна украса, Гирлянди от леденцового тръстика - Маркери коледно пътеки с 8 режима на осветление, 21-цолови коледни Гирлянди от Леденцового тръстика за украса на г?

Коледна украса, Гирлянди от леденцового тръстика - Маркери коледно пътеки с 8 режима на осветление, 21-цолови коледни Гирлянди

BGN 40.56

Сума
Налично за поръчка

【Нови коледни гирлянди от леденцовой бастуни】 гирлянди от леденцовой бастуни са оборудвани 48 светодиода, които могат да осигурят по-светъл и мек светлинен ефектВисочина лампи за пътеки от леденцового тръстика е 21 инча, дължина на каишка - 3 м / 118 см, разстояние между лампи от всяка тръстика е 0,5 m / 19,7 инча.Това е най-добрият избор за коледна украса, но също така и за най-добър създател на празнична атмосфера. 【Водоустойчиви и издръжливи】 Външни декорации от конфетного тръстика в основата са изработени от висококачествен PVC + PP + ABS, който притежава добра устойчивост на ниски температури и е много траен.Той също има степен на водоустойчивост IP44, която ви позволява да издържат на различни метеорологични условия и на открито. (Въпреки това, водоустойчив, не означава, че той може да бъде напълно потопен във водата, което ще се отрази на живота му). 【8 режима на осветление】 Коледна украса от конфетного тръстика предоставят 8 режима на осветление, просто кликнете на адаптере, за да получите комбинация : вълни, последователно, слогами, гони / светкавица, бавно отслабване, трептене / светкавица и постоянен режим в тези осем режима на осветление.За да отговарят на вашите различни предпочитания. 【Лесен за инсталиране и използване 】 Никакви допълнителни инструменти не се изисква.Просто съберете колове за градински декорации от слънчевите светлини от леденцового тръстика заедно, а след това поставете на колове в земята, за употреба.Слънчевата енергия трябва да се презареждат на слънце 4-6 часа, може да работи 6-8 часа (трябва да се поддържа преминаването на слънчеви панели в състояние "ВКЛЮЧЕНО").Можете да го използвате и като гирлянди, просто дръж декоративни гирлянди за елхата или на стената. 【Обхват】 Тези коледни светлини за пътеки се използват широко в градини, дворове, пътеки също, крила, при релсите, дворове, заборах, стълби, тераса, палуби, партита, сватби, тържества, коледни бижута.Нека тези орнаменти от леденцового тръстика ще направят Коледа грандиозно!. слънчева светлина.слънчева светлина. 8 РЕЖИМА на ОСВЕТЛЕНИЕ : комбинирано, волнообразное, последователно, залитане, преследване / светкавица, бавно отслабване, трептене / светкавица и постоянно включване. (Настройте режима на осветление с натискане на бутон на адаптере.) Коледна лампа от леденцовой бастуни много интересно е подходяща за различни сцени.

Декларирани характеристики