.

Сверхпрочный Лепило за удължаване на мигли Стейси Lash 5 мл + 100 Двойки Гелевых парчета от Премиум-клас под очите / Черно лепило / време за съхнене 0,5-1 Сек. / Задържане – ?

Сверхпрочный Лепило за удължаване на мигли Стейси Lash 5 мл + 100 Двойки Гелевых парчета от Премиум-клас под очите / Черно

BGN 10.08

Сума
Налично за поръчка

✅ Ценен набор, съчетаващ в себе си нашите известният лепило за мигли Стейси Lash adhesive и опаковка гелевых подложки за очи ✅ Опаковка от 100 гелевых подложки под очите за изграждане и стягане на миглите от Стейси Lash не съдържа кърпичка, безопасен и безвреден за кожата. ✅ Тампони за очи са импрегнирани с алое Вера и витамин С, които подхранват и хидратират кожата, осигуряват добра фиксация и добра изолация на долните мигли, като ги предпазва от лепило за миглите, а също така са тънки, което позволява на кожата да диша, което прави процедурата комфортна, лесно се прилага и стреля. ✅ 5 мл лепило за удължаване на мигли Extra Strong осигурява силна фиксация, която продължава до 7 седмици, най-здравото залепване на най-дълго задържане на пазара и най-бързо време за съхнене - 0,5-1 сек.Този лепило за удължаване на мигли - най-добрият избор за напреднали и опитни професионални стилисти за изграждане на миглите. ✅ 100% гаранция за връщане на пари – ако не сте 100% удовлетворени, просто се свържете с нас и ние ще направим за вас всичко възможно.Мисията на марка Стейси Lash - да предостави специалисти за изграждане на миглите високо качествени материали и премиум клас, за да се подчертае красотата на очите. ✅ Ценен набор, съчетаващ в себе си нашите известният лепило за мигли Стейси и опаковка гелевых подложки за очи. ✅ Опаковка от 100 гелевых подложки под очите за изграждане и стягане на миглите от Стейси Lash не съдържа кърпичка, безопасен и безвреден за кожата. ✅ Тампони за очи са импрегнирани с алое Вера и витамин С, които подхранват и хидратират кожата, осигуряват добра фиксация и добра изолация на долните мигли, като ги предпазва от лепило за миглите, а също така са тънки, което позволява на кожата да диша, което прави процедурата комфортна, лесно се прилага и стреля. ✅ 5 мл лепило за удължаване на мигли Extra Strong осигурява силна фиксация, която продължава до 7 седмици, най-здравото залепване на най-дълго задържане на пазара и най-бързо време за съхнене - 0,5-1 сек.Този лепило за удължаване на мигли - най-добрият избор за напреднали и опитни професионални стилисти за изграждане на миглите. ✅ 100% гаранция за връщане на пари – ако не сте 100% удовлетворени, просто се свържете с нас и ние ще направим за вас всичко възможно.Мисията на марка Стейси Lash - да предостави специалисти за изграждане на миглите високо качествени материали и премиум клас, за да се подчертае красотата на очите.

Декларирани характеристики