.

Луксозна Комбинирана количка за бельо от мрежа с правоъгълни и квадратни кошници - Здрава е тъканта Сгъваема конструкция - за дрехи и бельо - Организиране на домаки?

Луксозна Комбинирана количка за бельо от мрежа с правоъгълни и квадратни кошници - Здрава е тъканта Сгъваема конструкция - за

BGN 47.06

Сума
Налично за поръчка

【Че сте получили】 : В комплекта са включени 2 изтеглящи кошници за бельо и 2 куки-пръчкиПодходящ за дрехи, детски играчки, хавлиени кърпи, съхранение пуховых одеяла и различни стенни гоблени.Когато се връща в училище, това е най-добрата чанта за пране на дрехи за студенти. 【Здрава окото дизайн】 : Висококачествена стоманена тел, с квадратно дъно, голям отвор, предназначен за зареждане на бельо.Той е изработен от полиэстеровой на мрежата, която позволява на въздуха да циркулира в цялата кошница, премахване на миризми, влага и мръсни дрехи.Страничен джоб, предназначен за съхраняване на добавки за измиване / почистване или книги, списания, чорапи - всичко, което желаете. 【Лека и сгъваема】 : Завъртете гъвкава рамка в тази разтегателен кошница, за да я поставят точно за спестяване на пространство, или просто го закрепете в оса за преносимо съхранение.Достатъчно е лесна, навсякъде да коша за пране.Отличен за дома или за пътуване!. 【Здрава кошница за дрехи】 : Подсилена с две дръжки, помагат на хората лесно да се пренасят дрехи или други неща в пералня, не трошене и не трябва да ги има.Малка кошница за дрехи haning за малки пространства, особено полезна в хотели колежи, къмпинг, пътуване, малки апартаменти или в друго място с ограничено пространство. 【Широко приложение】 : Mesh кошница за дрехи, предназначени не само за пране, можете също да го използвате за домашни организация, като гардероб, маса, хладилник, склад за продукти и офис за детски играчки, книги, cd-та, дрехи, за съхранение на бельо, а също така и за плажа, спортни стоки, чанти за носене в помещения / на открито.Цвят : Бял ZEROPLUS – Вашият най-добър избор за домашно ползване.Характеристики и предимства - Подходящ размер за повечето ситуации употреба, като например гардероб, маса и отделение за детски играчки, книги, cd-та, дрехи, спортни стоки, съхранение на бельо. - Полиэтиленовое покритие вътре осигурява водоустойчивост и лесно да се повиши, дори ако тя е празна. - Ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на всички имейли в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики