.

Наградата сертификати - Сертификат за постиженията на учениците, Церемонията по дипломирането, Сертификати за завършване на предучилищна в детската градина - 25 се?

Наградата сертификати - Сертификат за постиженията на учениците, Церемонията по дипломирането, Сертификати за завършване на предучилищна

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Размери на сертификати за премия сертификати 8 "x 10" В комплекта са включени 25 сертификати.Изработени от висококачествена плътна хартия 300 г, с ярки цветове и приятен дизайн, този сертификат се радвате на студентите.Хубав подарък за бала : Наградата сертификати - добра достъпен начин лично да поздравя вашите ученици или на вашето дете.Подредете своите студенти или вашето дете смислена церемония по връчването на дипломи, с красив сертификат за завършване.Приложими случаи : Месечни премии, тримесечни премии и награди в края на годината, за ученици, Ден завършване на детската градина, на церемонията по дипломирането на детската градина, честване на края на предучилищна. Попълнете празните сертификати : В сертификата за завършване на обучението остава достатъчно място за попълване на информация, и можете да попълнят сертификат, принадлежащи на вашите ученици или на детето. Наградата сертификати размер 8 "x 10". В комплекта са включени 25 сертификати.Изработени от висококачествена плътна хартия 300 г, с ярки цветове и приятен дизайн, този сертификат се радвате на студентите. Хубав подарък за бала : Наградата сертификати - добра достъпен начин лично да поздравя вашите ученици или на вашето дете.Подредете своите студенти или вашето дете смислена церемония по връчването на дипломи, с красив сертификат за завършване. Приложими случаи : Месечни премии, тримесечни премии и награди в края на годината, за ученици, Ден завършване на детската градина, на церемонията по дипломирането на детската градина, честване на края на предучилищна. Попълнете празните сертификати : В сертификата за завършване на обучението остава достатъчно място за попълване на информация, и можете да попълнят сертификат, принадлежащи на вашите ученици или на детето.

Декларирани характеристики