.

Поставка за плеър MAWEW, Поставка за плеър, Маса за плеър, Реколта поставка за плеър, Дървена поставка за плеър, Поставка за съхранение на записите.

Поставка за плеър MAWEW, Поставка за плеър, Маса за плеър, Реколта поставка за плеър, Дървена поставка за плеър, Поставка

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Поставка за плеър грампластинок - качествен материал], тази външна восьмистворчатая поставка за плеър грампластинок с хранилището е направена от усилена сплав hard S304 L с товароподемност до 100 килограмаЗдрава метална рамка, по-устойчива и лесна за съхранение плейъри и любимите си албуми, а общата повърхност на влакчета за плеър не е чеп, което го прави по-безопасен за инсталиране и използване, а също така ви позволява да издържат на въздействието на времето. [Поставка за плеър грампластинок - чисти и спретнати съхранение], ретро минималистичная поставка за плеър плочи с хранилището на плочи е с огромно пространство за съхранение, повърхност, подходяща за много модели плейъри плочи, 7 слотове в долния интервал, като същевременно осигурява чист и модерен външен вид и удобство, поставка за плеър плочи с хранилището на плочи също може да изпълнява функции за сортиране и съхранение.Това ще ви помогне лесно да намерите любимите си записи, албуми, cd-та. наслаждавайте се на музика с цялото си семейство в свободното си време. [Поставка за плеър грампластинок -концепция] поставка за плеър грампластинок с място за съхранение.След дълго проучване на пазара поставка за плеър vintage реши да използва комбинация от кафяво дърво и метална скоба, подчертавайки по този начин елементи рустикального стил и модерен силует. Уникална поставка за плеър в индустриален стил ретро, подходящи за всяко място в стаята, ще стане чудесно допълнение и акцент, придающим пространството някаква красота. [Поставка за плеър грампластинок-лесен за инсталиране и почистване], маса за плеър грампластинок е снабден с комплект аксесоари и инструменти за монтаж, идва с тази ясна инструкция за инсталация, в създаването на идеалната стойка за плеър грампластинок си отива само 5-10 минути Гладка повърхност на масата е покрита със защитен слой срещу износване или корозия, всички петна лесно се отстраняват, така че да е все още добро настроение. [Поставка за плеър-качествено сервизно обслужване], ако имате някакви въпроси по монтажа или качеството на влакчета за плеър с карам за записи, просто изпратете и-мейл, ние ще ви предоставим качествени услуги за влакчета за плеър с карам, така че можете да усетите нашето топло при температура 100 градуса по Целзий, да останем доволни стока.

Декларирани характеристики