.

Подложки за урина Gardner за кучета Rugular 22 x 22, по-Дебели ЕКО-Зелени за Еднократна употреба тампони за тренировка кученца XLarge, Суперабсорбирующие, Напълно Обертывающие ?

Подложки за урина Gardner за кучета Rugular 22 x 22, по-Дебели ЕКО-Зелени за Еднократна употреба тампони за тренировка кученца

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

⚠️ Изключителен патент за дизайн на продукт в САЩ от Gardner Пет! 【Супер ХЕРМЕТИЧЕСКИ】 Нашите подложки за малки кученца са проектирани с допълнителни четырехсторонними препятствия по ръба и изключително дълго копче, които осигуряват двойна защита за предотвратяване на течове.Надеждна защита на вашия паркет или килим от увреждане в рамките на 24 часа. 【Быстросохнущий】 най-Горния слой е от нетъкан текстил и простеганный ромбоиди дизайн незабавно се абсорбира течност без образуване на следи от преливане на течности и миризми от домашни животни. 【ЕКО-подложки за малки кученца】Подложки за саксии, изработени от екологично чисти материали, ефективно които намаляват замърсяването и защищающих околната среда.Естествено, БИО известно време след употреба. 【ГОЛЯМ размер】 Вътрешния 22 "W x 22"Л (външен 60 x 60 см).Отличен избор за малки кученца, малки кучета, кучешки, по-възрастните кучета, котки, котки, зайци, патици, кучета и други домашни животни, за вътрешно и външно използване.Те могат да ви предоставят голямо удобство по време на пътуване или къмпинг!.Опаковани по краищата.Бързо се абсорбира.Материал премиум-клас.В голяма степен решава проблема с изтичане кучешки на пода.Осигуряват двойна защита на пода и от повреди.Дебели материал може да се поемат повече течности.ЕКО-смесени материали на SAP не е само попива урината, но и абсорбира неприятната миризма, чрез поддържане на чистота в помещението.Това е страхотна идея за подарък за тези, които имат малки кученца, кучета, възрастните зъби, котенца, котки, зайци и други домашни любимци.Използвайте го за помещения, превозни средства, клетки, места за хранене и т. Независимо от това, по какъв повод искате да го използвате, можете да изберете тези подложки.Осигурете на кучето е по-чиста и здравословна околна среда.Професионални спортни площадки за кучета.Чудесен избор за приучения да гърне, кученца, по-възрастни или болни кучета в закрито / на открито. Какви ползи могат да ви предоставят тези подложки?.

Декларирани характеристики