.

DOITOOL 40 бр. Куки за Украса на Коледната Елха, Висящи на Куки за Коледна Украса, Коледни Метални S-Образни Куки-Закачалки за Коледно Парти Начало Декор (Златен)

DOITOOL 40 бр. Куки за Украса на Коледната Елха, Висящи на Куки за Коледна Украса, Коледни Метални S-Образни Куки-Закачалки

BGN 3.59

Сума
Налично за поръчка

【Материал】-Куки за украса на коледната елха, изработени от желязната материал, не е лесно ръжда, трайни и могат да се използват в продължение на дълго време 【S-образен дизайн】- Куки за коледна украса имат S-образен дизайн, е лесно да се прибира, подходящи за празнични украси, удобни и практични. 【Лесна употреба】 можете да Го закачите навсякъде директно, куки за коледни елхи са идеални за закачане на занаятчийски продукти, просто поставете коледна украса на единия край, а другия закачете към бранша. 【Широко приложение】- Метални куки с орнаменти са подходящи за окачване на всякакви предмети като коледни топки, прожектори, led украса, украса за партита и т. 【Предпоставка включва】- 40 броя метални S-образни куки за коледни елхи.S hook - това е просто нещо в кухнята, в банята, гардероба, спалнята, в градината и т. 【Материал】-Куки за украса на коледната елха, изработени от желязната материал, не е лесно ръжда, трайни и могат да се използват в продължение на дълго време. 【S-образен дизайн】- Куки за коледна украса имат S-образен дизайн, е лесно да се прибира, подходящи за празнични украси, удобни и практични. 【Лесна употреба】 можете да Го закачите навсякъде директно, куки за коледни елхи са идеални за закачане на занаятчийски продукти, просто поставете коледна украса на единия край, а другия закачете към бранша. 【Широко приложение】- Метални куки с орнаменти са подходящи за окачване на всякакви предмети като коледни топки, прожектори, led украса, украса за партита и т. 【кръст Бод Пакетът включва】-40 бр. Коледни елхи метални S-образни куки.S-образна кука-това е просто нещо в кухнята, в банята, гардероба, спалнята, градината и т. Описание - Куки за коледна украса имат S-образен дизайн, е лесно да се прибира, подходящи за празнични украси, удобни и практични. - - Можете да го закачите навсякъде директно, куки за коледни елхи са идеални за закачане на занаятчийски продукти, просто поставете коледна украса в единия край и зацепите другия край на клон. Метални куки с орнаменти са подходящи за окачване на всякакви предмети като коледни топки, прожектори, led украса, украса за партита и т. Характеристики Материал : Желязо. Размер : 3,5 X2,4 виж на Помещение включва 40 x куки за коледни елхи.

Декларирани характеристики