.

Кръгли Съединителната Гайка Auniwaig M8, на Съединителната гайка от въглеродна стомана, на Гайка-Буш, Кръгла Съединителната гайка с резба, Груба Съединителна гайка, Съе?

Кръгли Съединителната Гайка Auniwaig M8, на Съединителната гайка от въглеродна стомана, на Гайка-Буш, Кръгла Съединителната

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【РАЗМЕР】- Размер на конец : M8; Общият размер : 25 мм /0,98 "x 12 мм / 0,47" (височина x външен диаметър) 【МАТЕРИАЛ】- Тези кръгли конектори болтовете са изработени от неръждаема стомана 305, обработени избелване на площ от вибрации, износостойки и трайни, удобни за използване от ръжда. 【ПРЕДИМСТВО】 - Компактен размер и лекота на използване.Идеален за закрепване. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Свързващи гайки са предназначени за подвързване на 3 части заедно, най-често прът с резба. 【Функция】-най-вече се използва за честа да регулирате ъгъла, като канче с камера, скоба лампа, стъклена сгъваема маса за хранене, и т. 【РАЗМЕР】- Размер на конец : M8; Общият размер : 25 мм /0,98 "x 12 мм / 0,47" (височина x външен диаметър). 【МАТЕРИАЛ】- Тези кръгли конектори болтовете са изработени от неръждаема стомана 305, обработени избелване на площ от вибрации, износостойки и трайни, удобни за използване от ръжда. 【ПРЕДИМСТВО】 - Компактен размер и лекота на използване.Идеален за закрепване. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Свързващи гайки са предназначени за подвързване на 3 части заедно, най-често прът с резба. 【Функция】-най-вече се използва за честа да регулирате ъгъла, като канче с камера, скоба лампа, стъклена сгъваема маса за хранене, и т. на Съединителната гайка от въглеродна стомана Auniwaig, гайка-родословни, цвят : M8 * 25 * Φ12, Тегло на продукта : 2,37 мл, Материал : неръждаема стомана Размер на противоположния винт : M8, Капак на резба : с пълна дърворезба, Стъпка на резба : 8 микрометра, Материал : неръждаема стомана 304 Описание 1. Тези кръгли конектори болтовете са изработени от неръждаема стомана 304, обработени избелване на площ от вибрации, износостойки и трайни, удобни за използване от ръжда. С компактен размер и лекота на използване.Идеален за закрепване. Съединителните гайки са предназначени за подвързване на две части заедно, най-често прът с резба. Основно се използва за честа да регулирате ъгъла, като канче с камера, скоба лампа, стъклена сгъваема маса за хранене и т. Ние имаме широка гама от крепежни елементи, идеално подходящи за много приложения в дома, в стопанството, в бизнеса, превозните средства и в индустрията.Кръст Бод Пакетът включва : 5 бр. х Кръг на Съединителната гайка.

Декларирани характеристики