.

Кошница за съхранение на мечка Гомойойо Кошници с капаци за организиране на Плетени кошница с капак Изплетен кош за съхранение на Малката Кошница за съхранение Ра?

Кошница за съхранение на мечка Гомойойо Кошници с капаци за организиране на Плетени кошница с капак Изплетен кош за съхранение

BGN 43.29

Сума
Налично за поръчка

памучен веревкаПлетеные кутии за съхранение : Кошница-органайзер за спални, кошница за съхранение на животни, Тъканни кошници, Сплетен кутия, Не само за семейството, но също и отлично украсаКоличка за закуски : той е не само добър помощник за семейството, но също и отлично украса.Количка за закуски : Подходяща за трапезарии, дневни, спални и други помещения с голямо пространство за употреба.Кошница от памучни въжета за съхранение : Преместете в дома си ред, то незаменими предмети от бита.Детска кошница за съхранение на животни : Направете дома си по-чист, опростете живота си, една проста и много удобна за употреба.Осъществяване на списък 1 x Кошница за съхранение Характеристики - Цвят : както е показано (с червени ръбове или жълти остриета на случаен принцип) кошове за играчки за кучета - Материал : Памучен веревочная кошница за грим - Размер : около 19,00 X17,00 X12,00 см / 7,47 X6,68 X4 памучен кошница за съхранение. - Подходящ размер, голямо пространство, побира много предмети, удобен и практичен кош за дреболии. - Това може да бъде за съхранение на играчки и всички всячины в килера, в дома на работния плот и в някои други места домашна кошница за съхранение. - Това не е просто един добър помощник за семейството, но също и отлично украса плетеного саксия за растения. - Използвайте го за организиране на тоалетна масичка, за вашия дом декор или организатор за съхранение на детски играчки за ежедневните си лични вещи. - Невероятна кошница с медвежонком - чудесен подарък за нов дом или детски душ за семейството и приятелите си, за употреба за шевни инструменти.Информация за стоки, Кошница за съхранение В тази кошница за съхранение може да постави някои малки неща в офиса, да се съхранява закуски и козметика у дома. памучен кошница за съхранение на Тази кошница за съхранение е много здрава и удобна за използване.Кошница за малки неща на Кутията ще ви помогне да запазите вашите вещи чисти, ще ги нанесе реда на ваше място.

Декларирани характеристики