.

GoolRC Радиоуправляеми хеликоптери Радиоуправляеми безпилотни самолети, С Една Перка Без Элеронов, 6-axial за Стабилизиране, Жироскоп, Радиоуправляеми Самолети, Задърж?

GoolRC Радиоуправляеми хеликоптери Радиоуправляеми безпилотни самолети, С Една Перка Без Элеронов, 6-axial за Стабилизиране,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Насладете се на забавно от добър живот!Gool RC - професионален доставчик на играчки, който продава повече от 1000 различни продукти, като се обръща специално внимание на разработването на автомобили с дистанционно управление, радиоуправляеми самолети, радиоуправляеми квадрокоптеров и мультироторов, лодки с дистанционно управление, радиоуправляеми роботи и т. Независимо от това, дали са момчета или момичета, деца, юноши или възрастни, ще намерите подходящите за вас продукти за игра от марката Gool RC. ✯ Конструкция без элеронов, витлото е проектиран на базата на принципа на аеродинамиката, за да се гарантира висока мощност и самоустойчивости на корпуса.Прост 4-канален дизайн. ✯ Режим 6 G, който използва 6-ос жироскоп за стабилност на полета, особено подходящ за начинаещи лети. ✯ Модулен батерия, интелигентна система за управление на захранването, индикатора за мощност, лесен и бърз монтаж, ефективна защита на батерията, по-дълъг живот. ✯ Аларма за ниско напрежение, защита от блокиране на ротора за защита от овърклок, конвертиране на звука на големи и малки кормилото за посока и други функции. ✯ Гаранция : Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, незабавно се свържете с наш магазин.Ние ще ви предложим задоволително решение. ✯ Конструкция без элеронов, витлото е проектиран на базата на принципа на аеродинамиката, за да се гарантира висока мощност и самоустойчивости на корпуса.Прост 4-канален дизайн. ✯ Режим 6 G, който използва 6-ос жироскоп за стабилност на полета, особено подходящ за начинаещи лети. ✯ Модулен батерия, интелигентна система за управление на захранването, индикатора за мощност, лесен и бърз монтаж, ефективна защита на батерията, по-дълъг живот. ✯ Аларма за ниско напрежение, защита от блокиране на ротора за защита от овърклок, конвертиране на звука на големи и малки кормилото за посока и други функции. ✯ Гаранция : Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, незабавно се свържете с наш магазин.Ние ще ви предложим задоволително решение.Технически спецификации : Артикул : Rc helicopter Материал : PA, PC Двигател : Матиран Честота на двигателя : 2.4 Ghz Батерия : 7,4 На 350 mah Батерия за дистанционно управление : 4 * батерии тип АА (в комплекта не са включени) Време за зареждане : 40 минути Време на полет : 15 минути Разстояние на дистанционното управление : 80-100 m Тегло дрона : 97 грама Диаметър на въртене : 25,6 см Дължина на корпуса : 23,5 cm, височина : 8,1 см Забележка : * Не перезаряжайте и не разряжайте батерии.

Декларирани характеристики