.

Homoyoyo 4 бр. Скоростна Кутия за съхранение на Дистанционно Управление Дистанционно Стенни Поставки Дръжка Стенен Органайзер Без Дупки Дистанционно Притежателя на М?

Homoyoyo 4 бр. Скоростна Кутия за съхранение на Дистанционно Управление Дистанционно Стенни Поставки Дръжка Стенен Органайзер

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ABS СТЕНЕН държач за дребни неща - Универсален, в него може да се съхранява мобилен телефон, дистанционно управление, кабел за зареждане, тоалетни принадлежности и други предмети.ЛИГАВ стенен държач - гъвкав и многофункционален, в него може да поставите вашия мобилен телефон, дистанционно управление, кабел за зареждане, тоалетни принадлежности и други предмети.ПОСТАВКА ЗА зареждане на МОБИЛНИ устройства - самозалепващи дизайн, перфоратор не се изисква.Много е лесен за инсталиране, без никакво нараняване на вашите стени.Стенен лигав държач за химикалки - стенен дизайн без перфорация, не причинява вреда на стената и не заема твърде много място.МОНТИРАНЕ на БАГАЖНИК - Различно компактни размери, без да заема твърде много място и ви помага да се подреждат предмети за пестене на място.Списък на пакетите 4 x стелажи за съхранение на Функции - Материал : ABS кутия за съхранение на дистанционното управление на телевизора. - Идеален за съхранение в дистанционното управление, телефон, канцеларски материали и други малки елементи, което спестява място за лепило в настенном держателе. -Добра работа, ниско тегло и компактен размер, така че той не ще отнеме много място и няма да навреди на вашия монтиране на дистанционно управление. - Просто, но практично, можете да го поставите в своята спалня, санитарен възел или хола, в зависимост от вашите нужди в держателе за съхранение. - Монтиране на багажник за съхранение е изработен от висококачествен материал, който има добра здравина дръжки. - Конструкция без пробиване, пробиване на стени не се изисква.Това самоклеящийся, много удобен и лесен за използване стенен държач за дреболии.Описание на продукта Стенен държач за очила Този предмет е изработен от висококачествен материал с модерен и лесен външен вид, идеален за съхраняване на вашите по-малки елементи по организиран начин.ac притежателя на дистанционното управление, Това трябва да е един от най-добрите варианти.стенен висящи рафтове търсите удобен стенен органайзер?Искате вашата баня да изглежда подреден и чист убранной?Този стенен рафтове за съхранение ще бъде за вас, чудесен избор.

Декларирани характеристики