.

GUANGMING - U-Образни Скоби за тръби с гумена възглавница, Скоба за тръба от неръждаема стомана, Скоба за закрепване тросового колан за езда за закрепване на тръби /пипет?

GUANGMING - U-Образни Скоби за тръби с гумена възглавница, Скоба за тръба от неръждаема стомана, Скоба за закрепване тросового

BGN 34.91

Сума
Налично за поръчка

ТРАЕН : Тези маншети за маркучи изработени от неръждаема стомана 304, която е различна якост, устойчив на корозия във влажна среда, може да се съхранява в продължение на дълго времеКАЧЕСТВЕНА ИЗОЛИРУЮЩАЯ КАУЧУК : Качествена гумена изолация в скоби се държи безупречно.Тя е податлива, която добре предпазва телефона и държи здраво клип на място.ОПРОСТЕН МОНТАЖ : изпълнение на всяка задача отнема по-малко време, благодарение на защелкивающейся инсталиране на тези сверхпрочных твърди тръбни ленти, които лесно се фиксират твърди тръби и тръбопроводи от IMC.НАДЕЖДНИ ТРЪБИ : Уверете се, че вашата твърдост и тръби здраво закрепени с помощта на тези твърди тръбни колан с 2 дупки за тежки условия на работа, които имат пълна готовност дупка и край бомбе за допълнителна здравина.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашите u-образни скоби могат да се използват за закрепване на тръбите върху различни повърхности и носещи конструкции, напълно подходящи за стационарни тръбопроводи с нефт, вода, газ среда в металургията, химическата промишленост, превозни средства, кораби. ? 100шт Скоба за маркуч Топливопровода Водопроводна Тръба Въздух Тръба Скоба Задържане Детайл?Основна информация : Технически спецификации на продукта : 6 мм-63 mm Материал на продукта : неръждаема стомана 304 + силиконов каучук Характеристики на продукта : advanced удебеляване, антикорозионна устойчивост и ръжда?Характеристика : ● 100% нови гуми, благородна неръждаема стомана 304 (здрава и устойчива, антикорозионна, може да се използва във влажна среда, и не се притеснявайте за ръжда).● Широко се използва в тръбите от неръждаема стомана, гумени шлангах, пластмасови, стоманени тръби, газови тръби, вътрешни тоалетни, външни сливных тръби на покрива и т.? Широк спектър от приложения - Кабелни скоби, ни дават 5 звезди надежден подобряване на Smart Tools!● Автомобилно ● Лодочное /кораби ● предното стъкло, скоба ● изграждане на съоръжения ● Всички други проекти в и извън помещения.● За инсталиране на тръби, кабели, тръби, тубусов, окабеляване, топливопроводов и т.?Съвет : ● Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е /- 1-3 вж. ? Опаковъчен лист : 30 бр. * Кръвоспиране за маркучи.

Декларирани характеристики