.

Защитно фолио за екрана на телевизора MYSGYH, Защита от синя светлина и отблясъци-Филтрира uv / Предпазва от Късогледство, 32-75 инча, Матово защитно фолио / Коефициент на ?

Защитно фолио за екрана на телевизора MYSGYH, Защита от синя светлина и отблясъци-Филтрира uv / Предпазва от Късогледство,

BGN 74.87

Сума
Налично за поръчка

◆ Защитни фолиа за екрани на телевизори блокират синята светлина : Нашият защитното фолио съдържа анти-син светлинен фактор, който абсорбира и отстранява болезнени синя светлинаСлед залепване защитно фолио за телевизор осветление става мека, изображение ясни, а очите се чувстват много комфортно. ◆ Лесен за инсталиране : Залепен от всички страни, лесно се инсталира, добре проветрено, може да се инсталира отново, без остатъци от лепило за Няколко минути и без никакви инструменти, не се изисква.Просто разархивирайте и придава нов защитен филм на телевизора с плосък екран. ◆ Добра функция на защита от надраскване и удар, предотвращающая повреда на телевизора външния свят. ◆ Функция : филтриране на синята светлина и облекчава натоварването с очите на вашия компютър, за да ви помогне да спите по-добре Предотвратява натоварването на очите / Предпазва вашия сън / Предпазва вашия телевизор от деца и домашни любимци. ◆ Лесен за почистване : Защитно фолио за екрана на телевизора със синя светлина предпазва от петната от пръстови отпечатъци / лесно почистване / не е нужно да се притеснявате за това, че децата ще пише на екрана. защита на вашия телевизор от деца и домашни любимци. ◆ Защитни фолиа за екрани на телевизори блокират синята светлина : Нашият защитното фолио съдържа анти-син светлинен фактор, който абсорбира и отстранява болезнени синя светлина.След залепване защитно фолио за телевизор осветление става мека, изображение ясни, а очите се чувстват много комфортно. ◆ Лесен за инсталиране : Залепен от всички страни, лесно се инсталира, добре проветрено, може да се инсталира отново, без остатъци от лепило за Няколко минути и без никакви инструменти, не се изисква.Просто разархивирайте и придава нов защитен филм на телевизора с плосък екран. ◆ Добра функция на защита от надраскване и удар, предотвращающая повреда на телевизора външния свят. ◆ Функция : филтриране на синята светлина и облекчава натоварването с очите на вашия компютър, за да ви помогне да спите по-добре Предотвратява натоварването на очите / Предпазва вашия сън / Предпазва вашия телевизор от деца и домашни любимци. ◆ Лесен за почистване : Защитно фолио за екрана на телевизора със синя светлина предпазва от петната от пръстови отпечатъци / лесно почистване / не е нужно да се притеснявате за това, че децата ще пише на екрана.

Декларирани характеристики