.

U-Shinein 8 бр. Хромирани Прах за нокти, Бяла Перлена пудра на Прах за нокти и Набор от Пигменти за Нокти-арт Русалка 7 Цвята, Хромирани компактна пудра с Метален Огледале?

U-Shinein 8 бр. Хромирани Прах за нокти, Бяла Перлена пудра на Прах за нокти и Набор от Пигменти за Нокти-арт Русалка

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Набор от хромирани прах за нокти】 8 бр хромирани прах за нокти могат да предоставят различен светещ ефект на горещ нийл арт, включително и чисто бяло и всички видове переливающегося цвят.Опаковката съдържа 8 бр. перлена прах за нокти и 4 бр. губчатых пръчки с двойна глава.Можете да завършите нийл-арт с помощта на готовия набор. 【Друга основа, друга ефект】 Перла пигмент за нокти има същата характеристика.Перлен пигмент за нокти може да се прилага на основата на всеки цвят.Различна цветова основа ще покаже различни цветове блясък.Нанесете върху основата на бели / светли на цвят, можете да получите блестящо чист блясък aurora гланц.Нанесете върху черна / тъмна цветна основа, вие ще получите хром нийл-арт с метален огледален ефект. 【Свободата САМ】 Защото 8 цвята хромированного пигменти за нокти могат да отговарят на друга цветова основа, може да получите безкрайна комбинация.Той е идеален не само за създаване на класическия ефект на метални хром ноктите, но и за глазированных понички.Можете да получите истинска бяло-сребрист ефект, като си ноктите форма глазированного поничка. 【Висококачествени материали】 Нашия хром пигменти за нокти изработен от ултра-тънък и гладък опалового перлата на прах.Това определено е най-добрата хромирани прах за нокти.Тази компактна пудра е лесна за използване и може да се прилагат върху всеки лак за нокти, както блясък може да се задържи дълго, за около 3 седмици. 【Широко приложение за перфектния подарък】 Переливающаяся хромовая прах е подходящ за нанасяне върху ноктите с UV гел, акрилни нокти, естествени нокти или режийни върховете на ноктите и т., Просто използването на подходящ за начинаещи майстори маникюр, любители и професионалисти.Перламутровую захар за нокти може да се прилага за всякакви поводи, като например ежедневието, на работа, на среща на завършилите, парти, танци и така нататък.Така че това е идеален подарък за вашата приятелка, приятел, майка, сестра или съпруга.Пакетът включва :
1 БР. Чисто Бял Перла На Прах За Нокти
7ШТ Дъгата Русалочий Прах
4ШТ Губчатых пръчки с двойна глава
Характеристики :
1. Нанесете върху гел-основа на всеки цвят. Същото е за ползване, че и огледален хром прах за нокти. Гладка текстура, без песъчинки.
В сравнение с малки количества други хора, нашият прах наситена с поне 80%.

Декларирани характеристики