.

Кофа за боклук LODLY, Мрежести Кофи за Боклук Желязо Кофата за Боклук, Кошница за ценни Книжа на Кухня, Спалня Офис Кофи за Боклук Притежателя на Банките Домакински Ин?

Кофа за боклук LODLY, Мрежести Кофи за Боклук Желязо Кофата за Боклук, Кошница за ценни Книжа на Кухня, Спалня Офис Кофи

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце ❤Кръгла кофа за боклук е снабдено с вентилационна мрежа.Дишаща дизайн предотвратява натрупването на неприятна миризма. ❤Всяка метална кутия за хартиени отпадъци се предлага с противоплъзгаща основа.Тази кутия за хартиени отпадъци от телени мрежи има три стабилни на дъното, които държат на кошчето за боклук на солидна подкрепа и не позволяват тя да бъде лесно да падне или да се подхлъзне. ❤Нашите лесни кошове за отпадъци, изработени от метал, с красива и здрава тапицерия. ❤ Е идеална за спалнята, хола, кухнята, работното място.Материал : Желязо Вес0,75 (кг) форма : цвят : черен размер285*233*348 мм (голям).

Декларирани характеристики