.

Реколта Ковчег за яйца в стил Фаберже - Уникални Ръчно Рисувани, Эмалированная Ковчег за Бижута, са подбрани Лимитированная серия, Уникален подарък за дома (Кармин)

Реколта Ковчег за яйца в стил Фаберже - Уникални Ръчно Рисувани, Эмалированная Ковчег за Бижута, са подбрани Лимитированная

BGN 6.49

Сума
Налично за поръчка

【 【Е изработена от висококачествена сплав с】 : Той е изработен от висококачествен с сплав, устойчив на абразия, издръжлив и може да ви се насладите поставите начало и като украса 【 【Е изработена от висококачествена сплав с】 : Той е изработен от висококачествен с сплав, устойчив на абразия, издръжлив и може да ви се насладите поставите начало и като украса. 【 【Едно нещо, за различни цели】 : Това може да бъде вашата уникална ковчег за бижута, използвани за съхранение на пръстени, колиета, малки аксесоари и т., Това също може да бъде кутия с различни предмети или просто като рана. 【 【Наситени цветове по избор】 : эмалевая боя гладка и лъскава, и на вашият избор има много цветове, които можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания и стил на оформяне. 【 【Изящен и компактен】 : великденски яйца, изискани модели, стил на европейски кралски особи и аристократи могат да покажат богатството си и темперамент, изящна изработка производство, малки и елегантни. 【 【Подарък-изненада】 : Коледа наближава, може да се използва като красива декорация и изящни подаръци за вашите приятели или семейство, учители и други близки на вас хора. 【 【Е изработена от висококачествена сплав с】 : Той е изработен от висококачествен с сплав, устойчив на абразия, издръжлив и може да ви се насладите поставите начало и като украса. 【 【Е изработена от висококачествена сплав с】 : Той е изработен от висококачествен с сплав, устойчив на абразия, издръжлив и може да ви се насладите поставите начало и като украса. 【 【Едно нещо, за различни цели】 : Това може да бъде вашата уникална ковчег за бижута, използвани за съхранение на пръстени, колиета, малки аксесоари и т., Това също може да бъде кутия с различни предмети или просто като рана. 【 【Наситени цветове по избор】 : эмалевая боя гладка и лъскава, и на вашият избор има много цветове, които можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания и стил на оформяне. 【 【Изящен и компактен】 : великденски яйца, изискани модели, стил на европейски кралски особи и аристократи могат да покажат богатството си и темперамент, изящна изработка производство, малки и елегантни. 【 【Подарък-изненада】 : Коледа наближава, може да се използва като красива декорация и изящни подаръци за вашите приятели или семейство, учители и други близки на вас хора.Спецификация : Материал : Цинк сплав Размер на опаковката : 7.

Декларирани характеристики