.

NBEADS 20 бр. Дървени Блокове за Бродерия Цилиндри, 1,96x0,59 Непълни Дървени Кръгли Дървени Пръчки Модел на Сградата Дърворезба Колони Пръчици за Бродирани Картини Декор ?

NBEADS 20 бр. Дървени Блокове за Бродерия Цилиндри, 1,96x0,59 Непълни Дървени Кръгли Дървени Пръчки Модел на Сградата

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Информация за размера-20 бр дървени кръгли пръчки, размер на около 1,96 инча дължина, 0,59 инча в диаметър, отвор : 0,31 инча, достатъчно е в състояние да отговори на вашите нужди в производството на бижута, обмен на информация и замяна.Насладете се на забавни поделками - тези пръчици за бродерия от буково дърво празни и имат недовършена повърхност, върху която можете да пишат, рисуват или боядисани, и можете да използвате въображението си при създаването на дървени пръчки и оставя своите рисунки зад себе си.Материали за учебни помагала . Той може да се използва като учебник за развитие на мисловните способности на учениците, творчески способности и въображение, както и подобряване на техните практически умения.Широко приложение-Празни дървени пръчици са добър избор за украса на дома градина ръчно изработени, занаяти, лазерно рязане на дърво, рисуване и други занаяти.Масивни дървени пръчки - Тези персонални дървени пръчки, изработени от истинско дърво, с текстура на дърво, след полиране и при тях се получава добра гладка повърхност.Удобно, за да изпълни проекти за ръчно изработени със собствените си ръце и да се отдадете на декорированием.Характеристики : Повърхност с дървени пръчки чиста, без петна, и можете да я оцветите и да направите със собствените си ръце е необходимо, а дървената плоча, гладка и без отпадъци, което е удобно за вашия дизайн.Спецификация : Цвят : кафяв Размер : около 50 мм, 15 мм в диаметър, отвор : 8 мм. Забележка : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако срещнете някакви проблеми с качеството.Поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора може да има някои малки разлики в цветовото тон на изображения и самата стока.Продукт на снимката може да изглежда повече, отколкото е в действителност.Моля, обърнете внимание на размерите.

Декларирани характеристики

Color:
Tan
Size:
about 50mm long, 15mm in diameter, hole
Note:
Please feel free to contact us if there is any quality problem. :
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item. :
Product in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to sizes. :