.

Прозрачна чанта с надпис izuzta от шенилна, Калъф за неща (розово + зелено), Прозрачна чанта с цип от PVC и PU с Монограм и гривната, Водоустойчив Преносима Лъскава Плажнат?

Прозрачна чанта с надпис izuzta от шенилна, Калъф за неща (розово + зелено), Прозрачна чанта с цип от PVC и PU с Монограм и

BGN 16.80

Сума
Налично за поръчка

❤【Материали премиум-клас】 Прозрачна чанта за писма, от шенилна състои предимно от висококачествен водоустойчив PVC материал, който не избледнява, не е специфична миризма и е трайнаКрай на опаковани изкуствена кожа за стилен външен вид, са трайни и лесни протираются, устойчиви на прах и вода, което позволява лесно да защити вашите лични вещи. ❤【Перфектен размер и по-голям капацитет】 Размер на преносим прозрачни чанти за стадиона е 11,5 * 8,5 инча / 30 * 21,5 см чанта за съхранение с голям капацитет може да съхранявате цялата си козметика, закуски, стоки от първа необходимост за пътуване и всичко, което ви трябва.Това е с перфектен размер, за да го сложи в чантата и да съхранявате вашето съдържание, отделно и подредени. ❤【Прозрачна торбичка с надпис от лъскава шенилна】 Прозрачна морска чанта за закуски, украсена със златни ивици с блестящи букви, а буквите са изработени от нежна бродерия на кърпи и нетъкан текстил. Здраво закотвени в чантата си, не е нужно да се притеснявате за това, че те ще паднат.Тези цветни букви, украсени с блестяща златна рамка, за да си прозрачна чанта изглеждаше много ярко!. ❤【Прозрачен калъф-гривна】 Прозрачна косметичка от изкуствена кожа, украсени с ивици от шенилна ръчна изработка с надпис в горната част.Прозрачна чанта с подвижна wsop гривна от изкуствена кожа, двупластова дебела конструкция, нея не е лесно да се справи.Прозрачен клатч с метален цип, елегантен в употреба, не зацепляется и с по-малко вероятно да ръждясва.Лек и лесно моющийся. ❤【Многофункционално използване и идеален подарък】 Прозрачна чанта-портфейл за стадион за всички спортни събития, игрални дни, лятна почивка, концерти и полети, пазаруване, всеки активни занимания и ежедневна употреба.Тези прозрачни чанти се предлагат в различни цветове, можете да изберете стила, който ви харесва.Това е и идеален подарък за влюбени, дъщеря, майка или членове на семейството. ❤【Материали премиум-клас】 Прозрачна чанта за писма, от шенилна състои предимно от висококачествен водоустойчив PVC материал, който не избледнява, не е специфична миризма и е трайна.Край на опаковани изкуствена кожа за стилен външен вид, са трайни и лесни протираются, устойчиви на прах и вода, което позволява лесно да защити вашите лични вещи. ❤【Перфектен размер и по-голям капацитет】 Размер на преносим прозрачни чанти за стадиона е 11,5 * 8,5 инча / 30 * 21,5 см чанта за съхранение с голям капацитет може да съхранявате цялата си козметика, закуски, стоки от първа необходимост за пътуване и всичко, което ви трябва.

Декларирани характеристики