.

Набор от Гелевых Лакове за нокти Beetles 36 Цвята с Базов Гел, Гланцово и Матово Горния слой и UV Led Лампа За нокти 48 W, Мощен UV-Отверждением За Нокти, Гелевым Лак За нокти, Н?

Набор от Гелевых Лакове за нокти Beetles 36 Цвята с Базов Гел, Гланцово и Матово Горния слой и UV Led Лампа За нокти 48 W, Мощен

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Че получавате】 : 36 цвята мини-гел-лак (по 0,17 унция / 5 ml във всеки флакон) + 3 цвят на основите без определяне и гланц и мат, най-горния слой (по 0,25 унции / 7,5 ml във всеки флакон) 36 цвята красиви нюанси популярните и модерни цветове, подходящи за всички сезони и за ежедневието!ПРОФЕСИОНАЛНА САЛОННАЯ LED ЛАМПА ЗА НОКТИ : Отвердите гел-лак за нокти за 10 секунди. 42 силни led светлини със срок на служба за повече от 50 000 часа. 【Личен стил】 : Цвят на ноктите Beetles 2023 пролет-лято 36 различни нюанси популярните и модерни цветове, подходящи за всички сезони и за ежедневието! цветова тема : диви цветя в ранна пролет и лято океански бриз и златни листа на моите голи ръце и искрящи снежинки - всичко това са любимите ми неща.UV-led лампа за гел за нокти С червена светлина : вълната на червената светлина 630 нм помага за намаляване на бръчките на ръцете си по време на лечението вливат в гел на ноктите.Не е податлива на стареене, не причиняват вреда на ръцете или очите. ❤Моля, обърнете внимание : След отваряне да действа в продължение на 12 месеца.Удобен за потребителя дизайн на интерфейса : UV led лампа за гел за нокти включва 3 сензорни бутона за настройка на таймер за 30 /60 / 120 в. На голям LCD екран се показва времето от 1 секунда до 120 секунди, а не обратното броене от 120 секунди, като другите лампи. 【Опазване на околната среда и здравето на】 : Набор за гел-лак за нокти Beetles 36 бр. с твърд блясък е изработена от 9 съставки, не съдържат токсини, което го прави безопасен и има нисък миризма.Гелевый материал Beetles premium, с добра устойчивост и висока пигментация, осигурява брилянтен финал, елегантен външен вид и перфектно покритие.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : Внимателно прочетете инструкцията за употреба.Избягвайте контакт с очите, устата и кожата.В случай на контакт с тях веднага ги изплакнете с вода.Ако възникне някакъв инцидент, незабавно се консултирайте с лекар.Спрете употребата на средства, ако се появи зачервяване и сърбеж.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Декларирани характеристики