.

Професионален буфер за нокти | Произведено в САЩ | Блок за полиране на ноктите Ultimate Shine с 3-трети страни, методи за полиране, Пила за да се придаде на ноктите гладкост ?

Професионален буфер за нокти | Произведено в САЩ | Блок за полиране на ноктите Ultimate Shine с 3-трети страни, методи за

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【3 НАЧИНА идеални пилочек И буфери за НОКТИ】 - Трипътен пила за нокти, разглаживающая и полирующая в продължение на 10 дни за естествен блясъкПридавайте блясък и защита на бялата страна на всеки 10 дни, стимулируйте ръст на синята страна на всеки 10 дни и разглаживайте сребристи страна на всеки 14 дни. 【УКРЕПВА НОКТИТЕ】 - Възстановява и укрепва увредените или слаби ноктите и им придава необходимия тласък, за да останем силни и да запази своята естествена красота. 【КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ и полиращи облицовки могат да бъдат заменени】 - Буфер премиум качество може да бъде допълнено от сменяеми накладки, което го прави задължително във вашия комплекта за грижа за ноктите "на Смяна буферни накладки се продават отделно". 【ВЪТРЕШНО ИЗЦЕЛЕНИЕ МИНЕРАЛ ОНСЕН】 - въз основа на свещената на японската традиция и многогодишни изследвания, ние открихме тайната формула е в Япония, която притежава безспорни лечебни свойства за организма ни.Това минерали от японски горещи извори, които са основна ценност на всеки продукт Onsen.Тези минерали в комбинация с внимателно подбрани съставки за засилване на вътрешно изцеление на тялото и за кратко време дават видими резултати. 【КОМПАКТНОСТ И липсата на елементарно】 - Незаменим нещо за подкованной чанти и здрави красиви нокти по всяко време.

Декларирани характеристики