.

YIXIN2013SHOP Пепелник Стъклен Пепелник Готина Кристален Пепелник Домашен Офис, Хол 5 инча Настолен Пепелник/Тъмно-Зелено/Амбър/Сиво Преносим пепелник (Цвят: Тъмно зелен)

YIXIN2013SHOP Пепелник Стъклен Пепелник Готина Кристален Пепелник Домашен Офис, Хол 5 инча Настолен Пепелник/Тъмно-Зелено/Амбър/Сиво

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Благодарение на своята универсалност може да се използва както на закрито, така и на откритоПодходящ за семейство, дом, бар, кафене, хотел, ресторант, на парти и т. Материал : Стъклен пепелник внимателно проектирана и изработена от най-високо качество, толстой, трайно и тежко стъкло. Има 3 цвята пепелници по ваш избор : тъмно-зелено / амбър / сив. Лесен за почистване материал от 100% чисто стъкло, повърхността на стъклото е гладко, както възрастни, така и деца могат лесно да се почистват, поддържат ръчна или машинную пране, спестявайки време и усилия. Лесна употреба : една добра дълбочина + 3 канали за настаняване за да се гарантира по-голяма лекота на използване.Благодарение на своята универсалност може да се използва както на закрито, така и на открито.Подходящ за семейство, дом, бар, кафене, хотел, ресторант, на парти и т. Материал : Стъклен пепелник внимателно проектирана и изработена от най-високо качество, толстой, трайно и тежко стъкло. Има 3 цвята пепелници по ваш избор : тъмно-зелено / амбър / сив. Лесен за почистване материал от 100% чисто стъкло, повърхността на стъклото е гладко, както възрастни, така и деца могат лесно да се почистват, поддържат ръчна или машинную пране, спестявайки време и усилия. Лесна употреба : една добра дълбочина + 3 канали за настаняване за да се гарантира по-голяма лекота на използване.Ако имате някакви въпроси, ние ще се радваме, ако се свържете с нас по електронната поща.Наименование на продукта : Пепелник Материал изделия : висококачествено стъкло Цвят на продукта : тъмно-зелено/амбър/сиво Размер на продукта : 5,11 * 1,37 инча Приложими сценарии : семейство, хол, бюро, спалня, кабинет, масичка за кафе, офис, хотел, бар, атракционно заведение и т. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете. Тази пепелник представлява пепелника без капачки. Моля, потвърдете цвят, преди да купите.Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Не използвайте твърди почистващи препарати за почистване на бижута, за да не се надраска продукт. Добре дошли, за да споделят и да дават отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.

Декларирани характеристики