.

Обвързването на Големите Патриотични бантов за Венец, 4 юли Патриотичен Венец, Лък за входната врата, Червени, Бели, Сини Панделки за украса на парти, Вътрешна Външн?

Обвързването на Големите Патриотични бантов за Венец, 4 юли Патриотичен Венец, Лък за входната врата, Червени, Бели, Сини Панделки

BGN 4.03

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 Годишният патриотичен лък е изработен от висококачествени ленти от зебло, траен при продължителна употребаЦвят лесно да избледняват, но машинно пране, не се препоръчва. 【Размер и дизайн】 20,8 на "x 11,4" (Д x Ш).Панделки на четвърти юли се състоят от ленти на американското знаме.Модерно и уникално лятно декоративна украса.Този голям патриотичен декоративен лък и е отличен избор за украса на празнични тематични партита. 【Лесна употреба】 Отзад има две пластмасови кабели, за да завърже патриотичен лък там, където вие искате.Отлагането от двете страни на лентата, така и на формата banta лесно се деформират.Поради опаковки лък се сгъва.Ние ви препоръчваме да се разпространяват от върха banta, въвеждат го на възел и го направи пищна преди употреба. 【Широко използвайте】Можете да украсите своята родолюбива подарък кутия, за да му придават специален вкус.Също така може да се свърже лък с Деня на независимостта на вашата входна врата, стена, прозорец, дограма, огради, камина, стълбите и т. Подходящ за много случаи, като например парти в чест на Деня на паметта, цветни парти и други тематични партита.Най-добрият избор за украса. 【Отлично сервизно обслужване】 Ние отдаваме голямо значение на опита на покупки на купувача.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим това в продължение на 24 часа. 【Материал】 Годишният патриотичен лък е изработен от висококачествени ленти от зебло, траен при продължителна употреба.Цвят лесно да избледняват, но машинно пране, не се препоръчва. 【Размер и дизайн】 20,8 на "x 11,4" (Д x Ш).Панделки на четвърти юли се състоят от ленти на американското знаме.Модерно и уникално лятно декоративна украса.Този голям патриотичен декоративен лък и е отличен избор за украса на празнични тематични партита. 【Лесна употреба】 Отзад има две пластмасови кабели, за да завърже патриотичен лък там, където вие искате.Отлагането от двете страни на лентата, така и на формата banta лесно се деформират.Поради опаковки лък се сгъва.Ние ви препоръчваме да се разпространяват от върха banta, въвеждат го на възел и го направи пищна преди употреба. 【Широко използвайте】Можете да украсите своята родолюбива подарък кутия, за да му придават специален вкус.Също така може да се свърже лък с Деня на независимостта на вашата входна врата, стена, прозорец, дограма, огради, камина, стълбите и т.

Декларирани характеристики