.

Куки за Кърпи YGIVO, Матиран Никел SUS304 Неръждаема Стомана За Баня, Хавлия, Дрехи, Квадратен Кука Закачалка, монтиран на стената Кука, Държач за Банята, Кухнята, Гаража, ?

Куки за Кърпи YGIVO, Матиран Никел SUS304 Неръждаема Стомана За Баня, Хавлия, Дрехи, Квадратен Кука Закачалка, монтиран на

BGN 30.84

Сума
Налично за поръчка

【МАТЕРИАЛ】 цельнометаллическая неръждаема стомана премиум-клас, тип 304, устойчив на корозия и сверхпрочная, никога не ръждясваКоето ги прави идеални за използване като куки за хавлии в банята, за хавлии в банята, кухненски кърпи или куки за кърпи за герб и т. 【СТИЛЕН дизайн】 Дизайн с ясни линии и липсата на остри ръбове не само красив, но и предпазва от нараняване на ръцете, прави вашата баня проста и свежа. 【МАТОВО покритие】 Ръчно матово покритие от неръждаема стомана, която е съвместима с вашия модерен дизайн баня и устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. 【Защита от въртенето на】 Защита от въртене, монтирани на стената, и конструкцията на скрити винтове позволяват на всички време да запази хоризонтална посока. 【Лесна инсталация】 се Доставя с всички аксесоари за крепежни винтове и ръководството за инсталиране.Козела стана планина може да се прилага към всички гладки стени, включително, но не само, керамични стени, боядисани стени и мраморни стени. 【МАТЕРИАЛ】 цельнометаллическая неръждаема стомана премиум-клас, тип 304, устойчив на корозия и сверхпрочная, никога не ръждясва.Което ги прави идеални за използване като куки за хавлии в банята, за хавлии в банята, кухненски кърпи или куки за кърпи за герб и т. 【СТИЛЕН дизайн】 Дизайн с ясни линии и липсата на остри ръбове не само красив, но и предпазва от нараняване на ръцете, прави вашата баня проста и свежа. 【МАТОВО покритие】 Ръчно матово покритие от неръждаема стомана, която е съвместима с вашия модерен дизайн баня и устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. 【Защита от въртенето на】 Защита от въртене, монтирани на стената, и конструкцията на скрити винтове позволяват на всички време да запази хоризонтална посока. 【Лесна инсталация】 се Доставя с всички аксесоари за крепежни винтове и ръководството за инсталиране.Козела стана планина може да се прилага към всички гладки стени, включително, но не само, керамични стени, боядисани стени и мраморни стени.

Декларирани характеристики