.

Настолна Лампа GIMURM RGB Crystal Led Атмосферни Лампа, 16 Цвята, с Променящ се Цвят, Декоративно Нощно Осветление, 3D Диамантена Акрилна Сензорна Лампа с Дистанционно управле?

Настолна Лампа GIMURM RGB Crystal Led Атмосферни Лампа, 16 Цвята, с Променящ се Цвят, Декоративно Нощно Осветление, 3D Диамантена

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【 Висококачествени материали】 Кристален настолна лампа е направена от висококачествен акрил кристал, който не само увеличава коефициента на пропускливост на светлина, което прави светлинен ефект за по-красив и ярък, но и по-дълготраенВключете кристален настолна лампа, тя свети ярко на масата, като диамант, благодарение на визуален ефект 3 D. ?【 16 цвята на светлината и 6 нива на яркост】 Този кристален настолна лампа има 16 цвята и 6 нива регулировка на яркостта в съответствие с вашите различни настроения.Не само можете да включва, изключва кристален лампа или промяна на 16 цвята, като кликнете върху основния панел за управление, но също така и да използвате дистанционното управление за промяна на цветове и яркост. ?【Нощна лампа за зареждане чрез USB】 Тази безжична настолна лампа използва USB-порт за зареждане, се предлага с USB кабел за зареждане и не е необходимо да се свържете към мрежата по време на употреба.Един час на зареждане 8 часа употреба, което ви освобождава от проблеми със зареждането. ?【Докосване и дистанционно управление 】 Можете лесно да промените цвета или на режим на осветяване, само с едно докосване на панела за управление в основата.Той идва с 24-кнопочным дистанционно управление.Може свободно да промени цвета, или режим на яркост. ?【Следпродажбено обслужване】 Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти и по-качествено обслужване.Ако не сте доволни от покупката, моля пишете ни директно по електронна поща.Ние ще ви дадем задоволително решение. 16 различни цветове за различни случаи, лек линия и лек корпус го правят подходящ за различни случаи, създаване на различна атмосфера, мальчишников, сватби, рождени дни и други декори на сцената.Перфектен подарък за нов дом/Коледа/Хелоуин с приятели.

Декларирани характеристики