.

Лабораторно оборудване Balacoo Пипета-Пипети за преобразуване на течности, Пипета за Изпомпване на Етерично масло, Пипета за Лабораторни Изследвания, Многофункциона?

Лабораторно оборудване Balacoo Пипета-Пипети за преобразуване на течности, Пипета за Изпомпване на Етерично масло, Пипета за

BGN 45.90

Сума
Налично за поръчка

Преливане на течности - Отлично подходящ за преливане на течности, специално предназначени за ароматерапия, измерване на етерични маслаПрозрачна и четени - Ясна четени маркировка.Краят на върха за течност е с диаметър 3/16, дължина 3/4.Безопасни инструменти за diy - произведени от хранително-полиетилен, предназначени за употреба от хора и лесно се изтриват.Удобни и практични - Меки, податливые и лесни за употреба, тези пипета може да ви спести малко време при смесване на аромати.Опаковката включва - 100 пипети за течности по 1 мл. Описание На комплект от този продукт са включени 100 броя миещи пипети за изпомпване на течности с обем 1 мл, те са безопасни за употреба.Благодарение на капацитет в 1 мл той лесно изсмуква, отмеряет или контролира течност.Характеристики - Цвят : Прозрачен бял.- Материал : Безопасен и здрав полиетилен.- Размер : приблизително 20 х 14,8 см /7,87 x 5,82 инча (Д x Ш). - Общ капацитет до 1 мл. - Използва се за етерично масло, смесване на аромати, инфузията ягоди за кифли със собствените си ръце.- Лесно переливайте, отмеряйте или монитор течност.Опаковката включва 100 БР пипети за изпомпване на моющейся течност обем 1 мл.

Декларирани характеристики