.

JFFX Комплект от 5 Ролки Шевни Конци и Игли, Конци за Удължаване на Косата с от 6 бр. Игли под формата на C/J/I за Ръчно Шиене, Направата на Перука, Плетене Косата, Патица, п?

JFFX Комплект от 5 Ролки Шевни Конци и Игли, Конци за Удължаване на Косата с от 6 бр. Игли под формата на C/J/I за Ръчно

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Цветове : Черно, Кафяво, Тъмно Кафяво, каки и бежовоКоличество : 5 рула.Дължина : Всяка ролка е около 60 метра (66 ярда).Нашите шевни конци меки и дишащи, удобни и издръжливи.Количество : 2 бр. на иглата C извита форма, 2 бр. игла I-образна форма и 2 бр. на иглата в J-образна форма. Материал : Тези игли са изработени от никелиран стомана, гладка, твърда и устойчива на корозия. Количество : 5 рула шевни конци, 2 бр. игли с извита форма, 2 бр. игли I-образна форма и 2 бр. игли J-образна форма.Материал : Изработен е от качествен памук, много по-дебел, по-издръжливи в сравнение и дишаща, тя може да издържа тегло пълнители за дълго време.Цвят : Черно, Тъмно-кафяви, Кафяви, каки и бежово.Дължина : Всяка ролка е около 60 метра.Широко приложение : може да се използва не само за шиене, но и за дизайна на този вид изработка на перуки, дрехи, чанти, одеала, обувки и така нататък.Количество : 5 рула шевни конци, 2 бр. игла с извита форма, 2 бр. игла I-образна форма и 2 бр. на иглата в J-образна форма.Материал : Изработен е от качествен памук, много по-дебел, по-издръжливи в сравнение и дишаща, тя може да издържа тегло пълнители за дълго време.Цвят : Черно, Тъмно-кафяви, Кафяви, каки и бежово.Дължина : Всяка ролка е около 60 метра.Широко приложение : може да се използва не само за шиене, но и за дизайна на този вид изработка на перуки, дрехи, чанти, одеала, обувки и така нататък.

Декларирани характеристики