.

JULOPO 8ШТ Врата копчето на колата Вратата се Чаша Бистра Светоотражающая Боя за Защитно Фолио Защитен Стикер Предпазва от Драскотини Призма Светоотражающее Невидим?

JULOPO 8ШТ Врата копчето на колата Вратата се Чаша Бистра Светоотражающая Боя за Защитно Фолио Защитен Стикер Предпазва от

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Функция на продукта】 : Прозрачни и отразяващи автомобилни стикери могат ефективно да защитава дръжки на вратите и дръжки на чашата, за да се предотврати драскотини, защита на автомобилната боя и да има ефект размисъл за нощна светлина за повишаване на безопасността на шофиране, да бъдат стилни и красиви, а също така се открояват 【Стремеж към качеството на】 : Изработен е от висококачествен капково лепило, изящна изработка, мека и удобна, идеална дебелина балансира устойчивост на надраскване и мекота, а също така най-добре се адаптира към извивката. 【Отличителен】 : Стикер е направена от прозрачен невидим филм и светлоотразителни ленти.Принципът на размисъл призмата създава отразяващ ефект, а прозрачната стикер създава невидим ефект.Перфектното съчетание придава на мода и уникален стил. 【Устойчивост на атмосферните влияния】 : Продуктът притежава силна адгезией, сигурно за измиване на автомобила, не е жълто на слънце, дълго време е била пазена, не беля, не оставя следи при допир и не вреди на лакокрасочную повърхност на вашия автомобил. 【Широка гама от】 : Този продукт е съвместим с повечето модели и е подходящ за повечето леки автомобили, ванове, камиони, universals и т. лесно се инсталира без инструменти.Можете да го инсталирате, разкъсвана лента от обратната страна. 【Списък】 : 4 стикери дръжки на вратите + 4 стикери дверную купата 【Технически характеристики 】 : рамка, която купа 8,5x9 см / 3,35x3 .54 инча + рамка за захващане дръжка 13,5x1,8 см / 5,3x0,7 инча【Външен вид】 : прозрачен невидим + светоотражающая ивица 【Характеристики】 : Защита от удар, надраскване, отражение на светлината, декорация.【Услуги 】 : Предоставя по-бърза доставка и сервизно поддържане, възстановяване и гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, това е много приятен избор 1. Благодарение на ефекта на отражение на нощна светлина използването на светлоотразителни стикери може да намали броя на злополуките при удар отзад в нощта, намаляване на броя на злополуките при страничните сблъсъци, намаляване на броя на злополуките при паркиране на тротоара и да се избегнат аварии. Благодарение на кристално и невидимому ефект можете да защитите дръжката на вратата и чашата, без да променят външния вид на дръжката на вратата. Изящна изработка, лесен и удобен начин на инсталиране, когато инсталирате го, вие ще откриете, че тази малка стикер може да ви дават неочаквани изненади.

Декларирани характеристики