.

STOBOK Пластмасова Кутия за съхранение на 3шт Магнитна Дъска-Кутия За съхранение на Химикалки Органайзер Кутия за съхранение на Борда на Магнитен Бледа Кутия за Бяла ?

STOBOK Пластмасова Кутия за съхранение на 3шт Магнитна Дъска-Кутия За съхранение на Химикалки Органайзер Кутия за съхранение

BGN 12.91

Сума
Налично за поръчка

abs КУТИЯ за съхранение на БЯЛА дъска - Може да се прилага в много случаи, като например бяла дъска, черна дъска, шкаф, тара, хладилник и други магнитни повърхности.МАГНИТНА ДЪСКА - молив, маркер, суха гума, бележки и други канцеларски материали.Органайзер за химикалки - използвайте, за да пазят нещата се организира и удобни за използване. КУТИЯ за съхранение на черната ДЪСКА - Ако търсите идеалният подарък за офис, тази магнитна кутия за съхранение на канцеларски материали ще ви стане най-добрият избор, тя определено ще бъде топло приета от всички!.МАГНИТНА КУТИЯ ЗА ТЕБЕШИР - Вградени подвижни отделение може да се използва като стойка за четка за зъби или за съхранение на други малки предмети.КУТИЯ за съхранение на БЯЛА ДЪСКА - може да се прилага в много случаи, като например бяла дъска, черна дъска, гардероб, нощно шкафче, контейнер, хладилник и други магнитни повърхности.МАГНИТНА ДЪСКА - молив, маркер, суха гума, бележки и други канцеларски материали.Органайзер за химикалки - използвайте, за да пазят нещата се организира и удобни за използване. КУТИЯ за съхранение на черната ДЪСКА - Ако търсите идеалният подарък за офис, тази магнитна кутия за съхранение на канцеларски материали ще ви стане най-добрият избор, тя определено ще бъде топло приета от всички!.МАГНИТНА КУТИЯ ЗА ТЕБЕШИР - Вградени подвижни отделение може да се използва и като притежател за четка за зъби или за съхранение на други малки предмети.Списък на опаковки, 3 x Кутия за съхранение на борда Характеристики Материал : ABS Кутия за съхранение на бяла дъска. - Цвят : Жълт Органайзер за химикалки. - магнитна кутия за тебешир за моливи, маркери, сухо ластика, бележки и други канцеларски материали. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната кутия за съхранение на борда. - Може да се прилагат на много елементи, като например бяла дъска, черна дъска, шкаф, тара, хладилник и други магнитни повърхността на Пластмасови кутии. - Размер : около 11,9 x 10 x 4 виж - Използвайте, за да пазят нещата се организира и удобни за използване. - Вградени подвижни отделение може да се използва и като притежател на четка за зъби или за съхранение на други малки предмети. - Ако вие търсите перфектния подарък за офис, тази магнитна кутия за съхранение на канцеларски материали ще ви стане най-добрият избор, тя определено ще бъде топло приета от всички!Описание на продукта Кутия за съхранение на бяла дъска Търсите перфектния офис подарък за своите деца?Тази магнитна кутия за съхранение на канцеларски материали ще ви стане най-добрият избор.

Декларирани характеристики