.

SURPHY (Калъф 4 в 1 за iPhone 14 Pro Max, който е съвместим с MagSafe (6,7 инча, 2022), с 2 пакети защитно фолио за екрана + калъф за фотоапарат, калъф за телефон от течен силикон (камък)

SURPHY (Калъф 4 в 1 за iPhone 14 Pro Max, който е съвместим с MagSafe (6,7 инча, 2022), с 2 пакети защитно фолио за екрана

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Калъф 14 Pro Max е съвместим с Mag Safe】 SURPHY Разработена за iphone 14 Pro Max case magsafe 6,7 инча (випуск 2022 гСъвместим с аксесоари Mag Safe. 【Калъф 14 Pro Max със защитно фолио за екрана и камера】 Калъф за телефон SURPHY i Phone 14 Pro Max пакети с 2 защитни фолиа, изработени от закалено стъкло и 1 пакет защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло.Осигурява 360 градуса защита. 【Течен силиконов калъф за i Phone 14 Pro Max】 е Изработен от висококачествен течен силикон, със защита от пръстови отпечатъци, по-гладък допир и лесна изземване. мека и устойчива на плъзгане подплата от микрофибър отвътре предпазва вашия телефон от износване. 【Силно привличане】 В магнитен калъф за iphone 14 Pro Max е вградено 38 магнитни блокове за увеличаване на обхвата на действие на магнитна сила и ефект на магнитно засмукване.Сигурно адсорбира зарядно magsafe и не е лесно пада, като ви позволява да се наслаждавате на бърз и устойчив ефект на магнитната зареждане. 【Точния дизайн】 Калъф, идеален за i Phone 14 Pro Max, което ви позволява лесно да получите достъп до портове и бутони. (Лесен за почистване на прах можете да избършете с влажна дрехи).Защитно фолио за екрана.Защитно фолио за екрана.

Декларирани характеристики