.

16 Предмети Детско Десертно сребро, Вилици и Лъжици за бебешки съдове от Неръждаема Стомана, Метален Набор от прибори за хранене за Деца за Обяд-бокс, Сейф Набор от п?

16 Предмети Детско Десертно сребро, Вилици и Лъжици за бебешки съдове от Неръждаема Стомана, Метален Набор от прибори за

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Материал : неръждаема стомана 430.Размер : вилка : 6 см x 1 инч, лъжица : 6 см x 1,3 инча.Могат да се мият в съдомиялна машина. ✅Безопасен материал : сребърни прибори за деца, изработени от неръждаема стомана, здрав, не податливи на корозия и по-гигиеничной за използване, могат да се мият в съдомиялна машина, на тях няма ръжда, а детски вилици са безопасни за самостоятелно хранене. ✅Набор от 16 : Набор от прибори за хранене за деца от неръждаема стомана, включва 8 лъжици за деца, 8 вилици за деца, достатъчно на брой, за да отговори на ежедневните нужди на вашите деца и за замяна, не е необходимо миене на чинии по цял ден. ✅ Размер вилици : 6 см x 1 инча, размер лъжици : 6 см x 1,3 инча. Подходящ размер за малките детски кошари, на добри подаръци на деца на рожден ден, Великден, Коледа и други дейности. ✅ Сладък гравиран мече : в края на всяка детска съдове изобразен сладко мече, прекрасен дизайн може лесно да се хареса на децата от различна възраст и пол, като младежи, деца, preschoolers, деца в училищна възраст и така нататък. ✅ Идеален за дома и предучилищни заведения, удобни дръжки са удобни за задържане на деца, се изчисляват за период от 24 месеца. Нашата безопасни прибори за хранене за деца помага на бебетата и малышкам безопасно да овладеят маниери на поведение на масата и етикет на хранене.В този комплект прибори за хранене от сребро са включени 8 детски вилици и 8 детски лъжички.Туристи вилица със заоблени и гладки, за да помогне на децата безопасно да се движите при самостоятелно хранене. е оптималния размер, за да побере достатъчно количество супа без расплескивания.

Декларирани характеристики