.

Екран за камина HONGFEISHANGMAO Екран за камина Вертикална решетка Декоративна желязна мрежа 99x30,5x79 см Защита от искри на камината (Цвят: черен размер: 99x30,5x79 см)

Екран за камина HONGFEISHANGMAO Екран за камина Вертикална решетка Декоративна желязна мрежа 99x30,5x79 см Защита от искри

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Тя може да се използва като защитна ограда, за да запази децата си и кучето си далеч от камината, създавайки за тях безопасна обстановкаТози камина, екран, прави камина за вашия дом по-оригинални и камина придава по-красив вид.Стоманена рамка от квадратни тръби лека, здрава и трайна.Висока стоманена камина екран с врати здраво захванати в каминном пода, дори в открити каминных ями и на верандата.Голяма и здрава капака на фурната може да блокира тлеещи въглени; вертикална камина държи на вашите деца и кученца, далеч от камината и осигурява безопасността на хола.Отличен избор от калъфи за камина, идеални за дома, каминных решетки, а също така е чудесен подарък.Име на продукта : Екран на камината : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж 2. С изключение на стоки, различни от стоките, както е показано на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влязат в този магазин, ще има много продукти за вашата помощ.

Декларирани характеристики