.

Влагомер с датчик за температура EMylo WiFi, Умен термометър с умен приложение и запис на данни, Термометър за дома, Детски стаи, Аксесоари за оранжерии (1 опаковка)

Влагомер с датчик за температура EMylo WiFi, Умен термометър с умен приложение и запис на данни, Термометър за дома, Детски

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Безплатно съхранение и експорт на данни】 влага в помещението поддържа експорт на данни, а срокът за съхранение на данни в приложението е 1 годинаСписания-бързо и лесно, натоварени смартфон, а след това могат да се изнасят във вид на CSV файл по електронната поща. 【Устройства гласов контрол на трети страни и споделяне на】Можете да задава въпроси на температурата и влажността на околната среда, с помощта на Алекса, гласов диалог Google Assistant Smart Speaker.Например "Алекс, каква е температурата "име на устройство".Натиснете "Сподели устройство с членове на семейството". Сензор за температура и влажност на въздуха е съвместим с гласови запитвания на Алекс и Google Assistant.Alex не поддържа показване на температура, само на влажност. По време на работа на сензора, моля, избягвайте контакт с ръце, за да не повлияе на точността на данните. Продуктът не е водоустойчив, моля, не го поставяйте във вода. Вашият смарт телефон е свързан към мрежа Wi-Fi На 2,4 Ghz. Вие сте въвели правилната парола Wi-Fi интернет. Вашият смартфон трябва да бъде Android 4. Вашият Wi-Fi-рутер е отворен за Mac.Ако броят на устройствата, свързани към рутера Wi-Fi интернет, достига до краен предел, можете да се опитате да изключите устройството, за да освободите канал, или да се опитате да използвате друг рутер Wi-Fi интернет.

Декларирани характеристики