.

Стъклена Пила за нокти Премиум–клас с Футляром - G. Liane Професионални Кристални Пилочки лак за Перфектен Маникюр, Определени за Жени, Мъже, Деца, Подаръчен Комплект ?

Стъклена Пила за нокти Премиум–клас с Футляром - G. Liane Професионални Кристални Пилочки лак за Перфектен Маникюр, Определени

BGN 25.90

Сума
Налично за поръчка

? ДОБРА ГРИЖА за НОКТИТЕ : ? Идеалното решение за даване на форма на естествен и изкуствен ноктите с леко докосване във всяка посокаТова може да направи ноктите по-здрави и да се избегне появата на зазубренных ръба на нокътя. ? СВЕРХПРОЧНАЯ И ЕФЕКТИВНА : ? Абразивная повърхност за опиливания нежна и ефективна, никога не се износва и не затупляется.Това придава на ноктите гладкост без неравни краища.Почувствайте разликата в качеството на тази пилочки за нокти от истинско стъкло. ? ПРЕМИЯ и СИГУРНОСТ : ? Изработен е от висококачествено закалено стъкло по технологията на двустранния офорт, а не песъкоструена.Това няма да е лесно да се прекъсне. ? ХИГИЕНА, МОЮЩАЯСЯ и опазване на околната среда : ? Непористая стъклена повърхност предотвратява растежа на вредни за здравето елементи.Качеството на стъклен пилочки за нокти е същото, като нова, при всяка употреба след измиване с топла вода. ? Е ДОБРА идея за ПОДАРЪК : ? КЪМ него подарък кутия премиум-клас, в която се намира тънък твърд калъф и мека кърпа за почистване.Много подходящ подарък за красота, за приятели и близки хора със стъклена пила за нокти, за нокти.Гарантирана възвръщаемост на средствата в пълен размер, ако тя не отговаря на вашите очаквания.

Декларирани характеристики