.

Дигитален Брояч 6 Цифри 1-999999, Броячи на Честотата на електрически тест с Автоматично Определението 5-24 В yf безжичната‑16 за индустриален контрол

Дигитален Брояч 6 Цифри 1-999999, Броячи на Честотата на електрически тест с Автоматично Определението 5-24

BGN 14.31

Сума
Налично за поръчка

Лесно управление : Когато сигналът достига до определено време, реле се ограничава, което може да се свърже към сигнал на алармата, и трябва ръчно да натиснете средния бутон за нулиране, преди изключванеДиапазон на броене : Осигурява широк диапазон на броене от 1 до 999 999, дигитален брояч значително опростява броене.Свободно връзка : Оборудван с портове за въвеждане на сигнали NPN и PNP, може гъвкаво да се свързват към източник на захранване, бутон и т. Широкото използване на : Сигурна и надеждна работа със стабилност осигурява широко приложение при обновяване на оборудването и самостоятелно производство.Повече удобство : Като поддръжка, така и инсталацията са много удобни, което също ще ви спести време и разходи за труд.Спецификация : Тип на продукта : Цифров брояч Модел на продукта : yf безжичната-16 Входно напрежение : 5 ~ 24 vdc, 5 ~ 24 vac (всички при наличност).Диапазон на броене : 1 ~ 999999 път Инструкция за свързване на пристанището : 1. AC DC +, - : входяща мощност; 2. NPN : терминал за въвеждане на сигнал NPN; (може да се свърже с отрицателен полюс на източник на захранване, бутон, триггеру сензор и т. PNP : терминал за въвеждане на сигнал PNP; (може да се свърже с положителен полюс на източник на захранване, бутон, триггеру сензор и т. Изход : изход-това е стойността на пасивни контактен ключ реле.Осъществяване Списък : 1 х дигитален брояч Забележка : Бъдете внимателни, за да не се допусне на работа на устройството под дъжда или във влажна среда, и, моля, уверете се, че кабелът е свързан преди употреба.

Декларирани характеристики

Item Type:
Digital Counter
Product Model:
YF-16
Input voltage:
5~24V DC, 5~24V AC (all available).
Counting Range:
1~999999 times
Wiring Port Instruction:
1. AC DC +, -:
Input power;
2. NPN:
NPN signal input terminal; (can connect to power supply negative pole, button, sensor trigger, etc.)
3. PNP:
PNP signal input terminal; (can connect to power supply positive pole, button, sensor trigger, etc.)
4. Output:
The output is the passive contact switch value of the relay. 
Package List:
1 x Digital Counter:
Note:
Be careful not to let the product work in rain or damp environment, and please make sure the cable is connected before use. :