.

CATA-МЕДИКА Нископрофилен фен Light Balck 36 W Led Вентилационно Осветление и Вентилатори 3-Цветови режими на осветление Умни Тела С цел Синхронизиране на Невидим Закрит 3-ст?

CATA-МЕДИКА Нископрофилен фен Light Balck 36 W Led Вентилационно Осветление и Вентилатори 3-Цветови режими на осветление

BGN 31.97

Сума
Налично за поръчка

【ОСНОВНАТА】 Различни часове, определени за автоматично затваряне ви улесни почивка, без да се притеснявате, че можете да отделите губи парите си 【МНОГОСКОРОСТНОЕ дистанционно управление】вентилатор на Тавана за скрит монтаж светва лампа с многоскоростной регулиране (ниска / средна / висока), светлина и феновете могат да се управляват поотделно с помощта на дистанционно управление.3 настройка на скоростта на вентилатора, а също и светлинен поток - всичко това е благодарение на удобството лесно за използване дистанционно управление.Управлявате с вентилатор, още никога не е било толкова лесно! . 【ПОЛУЗАКРЫТЫЙ И СИГУРЕН】 ЗА разлика от традиционния монтаж на таван, вентилатор, този модерен полузакрытый тавана вентилатор осигурява допълнителна сигурност, като защитава ви от въртящи се остриета, и е идеална за помещения с ниски тавани и легла-чердаками. 【Скрито монтиране на】 Този исторически вентилатор на тавана с черен цвят със затворени ножове, спестява пространство. нож в селски стил, правят стаята си гладък и елегантен. 【КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.Продуктите са внимателно подбрани и тествани преди да бъдат изпратени.Ако имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим най-доброто обслужване. 【ОСНОВНАТА】 Различни часове, определени за автоматично затваряне ви улесни почивка, без да се притеснявате, че можете да отделите губи парите си. 【МНОГОСКОРОСТНОЕ дистанционно управление】вентилатор на Тавана за скрит монтаж светва лампа с многоскоростной регулиране (ниска / средна / висока), светлина и феновете могат да се управляват поотделно с помощта на дистанционно управление.3 настройка на скоростта на вентилатора, а също и светлинен поток - всичко това е благодарение на удобството лесно за използване дистанционно управление.Управлявате с вентилатор, още никога не е било толкова лесно! . 【ПОЛУЗАКРЫТЫЙ И СИГУРЕН】 ЗА разлика от традиционния монтаж на таван, вентилатор, този модерен полузакрытый тавана вентилатор осигурява допълнителна сигурност, като защитава ви от въртящи се остриета, и е идеална за помещения с ниски тавани и легла-чердаками. 【Скрито монтиране на】 Този исторически вентилатор на тавана с черен цвят със затворени ножове, спестява пространство.

Декларирани характеристики