.

50 БР. Q-Образни Куки за външни гирлянди, Има куки с пирони или филлипсами, Тавана куки за окачване на растения, Лесно и излитане тел и лампи, 2 стил, голяма товароносим?

50 БР. Q-Образни Куки за външни гирлянди, Има куки с пирони или филлипсами, Тавана куки за окачване на растения, Лесно и излитане

BGN 6.66

Сума
Налично за поръчка

?【ВИЕ ще ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ】Този набор от куки Q-Hanger включва 25 парчета куки с пирони, 25 парчета куки с крестообразным перка и 25 парчета пластмаса терморегулиращи тръбиВсяка от тези три неща са опаковани в крафт хартиени и картонени опаковки за лесно съхранение. ?【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Тези куки за външни струнни тела също са идеални за надеждно окачване на леки предмети, като капельная линия, растения, къщички, въже, верига, ключове, тенджери, стенни декорации, духови камбанка и др. ?【Високо качество】 Тези спирални куки, изработени от солидна стомана, която лесно се деформира или се съборят, устойчиви на корозия, могат да се настанят предмети с тегло до 40 кг., Те са подходящи за вътрешна и външна употреба. ?【ЛЕСНА инсталация】 Тези тавана куки са много удобни за инсталиране.Ние можем да забие ги в дърво директно с чук или винт в дърво с гаечен ключ.Ако искаме да настроите устройството върху твърда стена, трябва предварително да пробие, след това поставете расширительную пластмасова тръба и най-накрая, винт винт кука в расширительную тръба. ?【 Следпродажбено обслужване】 Ние предлагаме пълно възстановяване на сумата или безплатна повторно пращане в случай на проблеми с качеството.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.Повече в този комплект коледни белите дробове куки. 25 броя куки с пирони + 25 броя куки с крестообразным винт + 25 парчета пластмаса терморегулиращи тръби, общо 75 броя.Всяка от тези три неща са опаковани в крафт хартиени и картонени опаковки за лесно съхранение.Идеални коледни светлинни куки за външни гирлянди.Тези куки Q-Hanger много подходящи за окачване на улични гирлянди, те са здрави, сигурни и лесни за използване, отговарят на вашите нужди в подвешивании различни декорации на фестивали, ще ви позволи да се организира добра празнично парти.Широко се използва В ежедневието.Тези куки за улични гирлянди, също са идеални за надеждно окачване на леки предмети от ежедневието, като краен, растения, къщички, въже, верига, ключове, тенджери, стенни декорации, духови камбанка и др.Съхранение на тези куки Q-hanger дома, със сигурност ще донесе много удобство в живота ви.

Декларирани характеристики