.

Tofficu 10 бр. Чекмеджето, Папка Джоб Папка за файлове, Пластмасов Капак за файлове, Скоби За съхранение на файлове, Папки за теглене на файлове, Тест Кламери за Хартия, П?

Tofficu 10 бр. Чекмеджето, Папка Джоб Папка за файлове, Пластмасов Капак за файлове, Скоби За съхранение на файлове, Папки за

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Папки за обобщение : Висока степен на гъвкавост, можете да се сгъват ги небрежно, без деформиранеПапка за файлове, папки с файлове.Файл за картон : пластмасов калъф със защита от пръски осигурява безопасността на документи.Капаци за презентации : Изработени са от висококачествен материал за трайно и устойчиво използване.Корици формат А4 : само един комплект от 10 папки с файлове, достатъчно на брой, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване.Организатор на файлове : Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.Списък на пакетите 10 x папките за файлове Характеристики -Материал : Пластмасови прозрачни класьори -Размер : Приблизително 30x20,7x0,8 см /11,79x8,14x0,8 имат папка. - Тези папки могат напълно затваряне на файлове, формат А4, включително документи, документация, контролни работи, музикални книги и др Пластмасови папки за документи. - С прозрачен дизайн е лесно и удобно за класификация на всички видове файлове в папката за офис хартия. -Пластмасов корпус с защита от пръски позволява ви да запазите документи живи и здрави. - Подходящи за показване в училища, предприятия и частни лица и т., папка за документи. - Изработена от висококачествен материал за трайно и устойчиво използване на преносими папки.Информация за стоки, Прозрачна папка за файлове, Този набор от папки за файлове, подходящи за различни случаи, бизнесмени могат да ги използват за съхранение на документи или файлове, а студентите могат да ги използват за съхранение на контролните работи. прозрачна папка за файлове В тях могат да се пускат файлове, формат А4.Папка за файлове Биндер", без вытягивающих пръти, за да държи всичко заедно и да не слайдове с капаци.

Декларирани характеристики