.

Държач за Тоалетна хартия KOKOSIRI, 2 броя, Диспенсер за хартиени Кърпички, Държач за Макара за Баня, Кухня, Матиран Никел, Неръждаема Стомана, 2 опаковки, монтиран на сте?

Държач за Тоалетна хартия KOKOSIRI, 2 броя, Диспенсер за хартиени Кърпички, Държач за Макара за Баня, Кухня, Матиран Никел,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

◄ Защита от корозия ► Държач за тоалетна хартия KOKOSIRI е изработена от неръждаема стомана SUS 304 (висококачествена неръждаема стомана)Цельнометаллическая конструкция и се използва висококачествена стомана, която е устойчива на ръжда и корозия.За вашето здраве на всички материали, които използваме, са висококачествени и безвредни.Можете да бъдете сигурни в използването на всичките ни продукти. ◄ Обработка на повърхността ► Притежателя на ролка тоалетна хартия, украсена с ръчно с четка, която предпазва от пръстови отпечатъци и е водоустойчив.А повърхностно покритие устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. ◄ Лесна инсталация ► едно Парче корпус, предназначен за безпроблемно инсталиране.Твърди конструкция без монтаж.Можете да се насладите на прост процес "Направи си сам" и го завърши за 15 минути. ◄ Разход дизайн ► Диспенсер за хартиени кърпички от полиран никел съчетава в себе си елегантен квадрат и елегантен кръг ъгъл в дизайна.Това придава съвременен вид на вашата баня / кухня / офиса / бъдем един балкон / пристройка / умывальной. ◄ Осъществяване ► пакет 2 притежателя за тоалетна хартия, скоба (вече е добре да има), комплект с винтове и шестостенния ключ.Осигурява ограничена гаранция KOKOSIRI за срок от една година.Обновяване на вашата баня - това е един лесен и достъпен начин да се вдъхне нов живот.Лесна инсталация на оборудване за 20 минути.

Декларирани характеристики