.

ZXXSFM 16 Бр. Капачки за състав на вентила, Капачки За състав на вентила на гумата, Универсални Капачки За вентили за автомобилни джанти, Капачки за автомобилни гуми, За?

ZXXSFM 16 Бр. Капачки за състав на вентила, Капачки За състав на вентила на гумата, Универсални Капачки За вентили за автомобилни

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【МАТЕРИАЛ ОТ АЛУМИНИЕВА СПЛАВ】:Това капачка на вентила е изработен от алуминиеви сплави с висока твърдост и ниско тегло, изработен по технология за прецизно леене, е с ниска плътност, висока якост, отлична электропроводностью, топлопроводимост и устойчивост на корозия, алуминиева сплав, изискана технология за полиране, метално огледало, повишават клас, без загуба на вкус 【Подходящ За оригинална кола газта】: Дюза клапан с неплъзгащи канавкой, богата на слоеве.Три етапа конструкция бразда, лесно вкручивается, не се плъзга, не е монотонен, една стъпка решение на проблема, плътен и издръжлив, Ефективна защита на клапана, не тече, ефективно предпазва от прах и пясък в капака; добре Обмислен дизайн, гъвкавост за леки автомобили, висока степен на монтаж. 【Ефективна защита на АВТОМОБИЛНИ гуми】: Защита от прах, за да се предотврати попадение в устата клапан глина или сняг и корозия; Изгони на улицата, неизбежно ще се сблъскате с някои назъбени пътища, което води до загуба на капсули гуми Или износване, готовност, метална капачка на вентила За ефективна защита на вентила на гумата Не е повреден, за да се предотврати изтичане на гуми, предназначени за вентила на гумата, коприна планина, по-надеждно. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ добре Обмислен дизайн, гъвкавост в производството на автомобили, висока степен на монтаж. 【Ефективна защита на АВТОМОБИЛНИ гуми】: Защита от прах, за да се предотврати попадение в устата клапан глина или сняг и корозия; Изгони на улицата, неизбежно ще се сблъскате с някои назъбени пътища, което води до загуба на капсули гуми Или износване, готовност, метална капачка на вентила За ефективна защита на вентила на гумата Не е повреден, за да се предотврати изтичане на гуми, предназначени за вентила на гумата, коприна планина, по-надеждно. 【Лесна инсталация и многоцветность】: Просто развийте оригиналната капачка на вентила и затегнете алуминиево капак на клапан; И красиво, и използвайте продукт, прекрасен цвят, различни цветове, за различни превозни средства, по-модерен, да смените тази капачката на вентила, нека колата веднага ще се подобри качеството. 【Полезни съвети】: Въпреки че тези качествени алуминиеви капачки за вентили анодированы за издръжливост, при неправилна грижа те могат да се слее с пръчки клапани, гуми.Нанесете лубрикант, преди да инсталирате и между повторното използване, за да се предотврати оплавление.

Декларирани характеристики