.

Прасенце LEOP Голям капацитет, Детска Компактна Кръгла Касичка за съхранение на монети, Два режима на теглене на пари / не на теглене на пари 1128C (Размер: Може да се тег?

Прасенце LEOP Голям капацитет, Детска Компактна Кръгла Касичка за съхранение на монети, Два режима на теглене на пари / не

BGN 44.24

Сума
Налично за поръчка

Винил материал, водоустойчив и устойчив на падане, по-здравВградена малка крушка може да свети като нощна светлина.Триизмерна форма, красиво, ръчно рисувани, без избелване и избледняване, обезопасена.Порт за депозит се намира зад централен част от паричния банка, което не се отразява на външния вид на предната част на паричния банка.Вход разумен размер, независимо дали са банкноти или монети, лек, за да влезете.Прасенце с голям капацитет, Детска Обемна Кръгла Касичка за съхранение на монети, Два режима на теглене на пари / не на теглене на пари!Име на продукта : Космическа прасенце Размер : 16,5 *21 см. Материал : смола + акрил и Стил : модерен и лесен начин на употреба : дневна / кабинет и т. ❤Внимание : ◆ Всички декорации на снимки излизат извън рамките на нашите продукти. ◆ Моля, обърнете внимание, че може да има разлика в цвета между фотография и реалните стоки, поради разлики в дисплея и причините за стрелба! ◆ Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас. ◆ Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля изпратете ни своята добра подкрепа.Много ви благодаря.

Декларирани характеристики