.

Imtiti Гел-Лак за нокти, 1 бр 0,5 Течни Унции Черни на Цветен Гел-Лак Soak Off LED U V Гел-Лак за Нокти Лак за нокти DIY маникюр Starter по Маникюр Козметичен Гел-Лак за Нокти за Жени, М?

Imtiti Гел-Лак за нокти, 1 бр 0,5 Течни Унции Черни на Цветен Гел-Лак Soak Off LED U V Гел-Лак за Нокти Лак за нокти DIY

BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

?【Набор от гел-лак 0,5 течни унции】 В сравнение с други групи с малък капацитет 0,2 грама или 0,27 унция, нашия набор от гел-лак с голям капацитет на по-трайни в употребаТози черен гел-лак за нокти е необходим на всички, и всяка сянка на черен лак за нокти, подходящи за пролетта, лятото, есента, зимата. ?【Лесна за нанасяне и добра устойчивост】 При правилно нанасяне на гел на ноктите може да продължи не по-малко от 3 седмици.Този комплект гел-лакове са подходящи за ежедневието на работа или на срещи, тържества или церемонии.Изисква се най-горния и основен слой (не е включена в комплекта), накиснете U V гел-лак за нокти, който трябва да се изсушават под сушилня за нокти, средно за LED 60 С / U V 2 минути. ?【Идеален подарък】 Този черен гел-лак за нокти е подходящ за всеки празник или специален събитие, такова като рожден ден, ваканция, годишнина, Коледа, свети Валентин, подарък за Хелоуин.И този чудесен гел-лак за нокти в домашни условия подходящ за семейни майстори САМ и професионални майстори за маникюру. ?【UV-гел-лак, без токсини】 Набор от гелевых лакове за нокти Imtiti е изработен от естествена смола и съставки, които не съдържат токсини, се различава проблеми и ниски миризма, определени за вливат в гел маникюр се използва само за нокти и не допуска директен контакт с уста, очи.При контакт веднага изплакнете.Дръжте продукта далеч от бременни и деца. ?【ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ】 : Този комплект лакове за нокти може да предизвика алергична реакция при контакт с кожата.При възникване на инцидент, незабавно се консултирайте с лекар.Спрете употребата на продукта при поява на зачервяване и сърбеж.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Декларирани характеристики