.

Lightique 12 X 6-Инчов S-образни Куки, Големи S-образни куки с гумена запушалка, Тежкотоварни Метална S-образна кука, за помещение или улица, S-образни кукички за окачване на ?

Lightique 12 X 6-Инчов S-образни Куки, Големи S-образни куки с гумена запушалка, Тежкотоварни Метална S-образна кука, за помещение

BGN 4.80

Сума
Налично за поръчка

[Широк спектър от приложения] : S-образни куки, широко използвани в помещения, кухни, бани, складови помещения, гаражи, работилници, офисиИли го използвайте за закачане на обувки и кърпи по време на къмпинг, или за закачане на инструменти за пикник и барбекю.Също така могат да бъдат окачени на растения, градински инструменти, различни малки предмети из магазина и дома.И висящи украшения (куки за украшение). [Помощник за съхранение на дома] : куки S ще ви помогнат да организирате дрехи, панталони, хавлии и други текстилни изделия на дома.Лъжици, тигани, тенджери, чаши за кафе и други кухненски аксесоари.Саксийни Растения, лопати, ножици, градинарски инструменти и т., И за всички видове битови и улични инструменти.има широка гама от приложения, по 12 броя в кутия. [Цвят и качество на изработка] : черен Мат премиум-клас.Усъвършенстван процес на боядисване - матово черна боя не беля, ефективно предотвратява корозията на куката. [Високо качество] : куки S са изработени от висококачествен метал, по-здрав от обикновените куки S, могат да издържат тегло от 150 килограма.Всеки от тях е оборудван със защитна пластмасова капачка.И изящна изработка производство, без да се притеснявате, че имате увреждане на ръката и поцарапаетесь. [Размер на куката] : Дължина-6 см; ширина на горния дупки 1,97 инча; ширина на дъното на дупката 1,26 инча; дебелина 0,2 инча. Размер [отвори] : 2 различни размера на дупки, която ви позволява по-добре да се адаптира S-образна кука за различни сценарии за прилагане.Това е най-добрият избор за съхранение на вещи. [Широк спектър от приложения] : S-образни куки, широко използвани в помещения, кухни, бани, складови помещения, гаражи, работилници, офиси.Или го използвайте за закачане на обувки и кърпи по време на къмпинг, или за закачане на инструменти за пикник и барбекю.Също така могат да бъдат окачени на растения, градински инструменти, различни малки предмети из магазина и дома.И висящи украшения (куки за украшение). [Помощник за съхранение на дома] : куки S ще ви помогнат да организирате дрехи, панталони, хавлии и други текстилни изделия на дома.Лъжици, тигани, тенджери, чаши за кафе и други кухненски аксесоари.Саксийни Растения, лопати, ножици, градинарски инструменти и т., И за всички видове битови и улични инструменти.има широка гама от приложения, по 12 броя в кутия.

Декларирани характеристики