.

Адвент-Календар на 2022 година, 24 Дни Изненади, Играчки-Неспокойни в насипно състояние, Адвент Календари с обратно Броене на Коледните празници, Сензорни Играчки-Под?

Адвент-Календар на 2022 година, 24 Дни Изненади, Играчки-Неспокойни в насипно състояние, Адвент Календари с обратно Броене

BGN 10.76

Сума
Налично за поръчка

?АДВЕНТ-КАЛЕНДАР На 2022 година - Направете го забавна Коледа за всяко дете с адвент-календар Fidget Toys на 2022 година ?Ви очакват 24 ИЗНЕНАДА - в това число най-различни играчки, като лопающиеся мехурчета, чалнат алеи, мраморни окото, еластична, юфка, коледни меки играчки Моти, трансформируемые играчки-спиннеры и т. Можете да си представите и да се създаде уникален коледен адвент-календар; В допълнение към весели игри и практически занимания на децата и ще чакам Коледа през декември, за да изследва и развива своето търпение и творчески способности. ?За ОБРАТНО БРОЕНЕ 24 ДНИ До дядо коледа - В тези играчки-календар за обратно броене, Скрити забавни изненади За 24 вратички, можете всеки ден да приемате по една фигурке играчки-неспокойни от "Прозореца", съответната дата в кутия.Това е идеалният Коледен подарък за деца. ?АДВЕНТ-КАЛЕНДАР FIDGET на 2022 година - Безопасен за децата : нетоксичен. Отговаря на стандарти за играчки в САЩ; Облекчава стреса : дръжте децата далеч от електронни стоки.Тази кутия с играчки-непоседами Може да Намали стреса, да подобри кръвообращението на ръцете и попрактиковать децата в цифри и сметка. ?НАПРАВЕТЕ ЗАШЕМЕТЯВАЩИ коледни подаръци за празниците - Този набор от играчки-непосед ще стане не само чудесен настолен аксесоар за деца и възрастни, но и чудесен подарък за рожден ден, парти или Коледа. Направете го весела Коледа за всички момичета, с помощта на адвент-календар Fidget Toys на 2022 година.Този набор от играчки-непосед ще стане не само чудесен настолен аксесоар за деца и възрастни, но и чудесен подарък за рожден ден, парти или Коледа.

Декларирани характеристики