.

TPMXEMR Осветление под шкаф, 35LED Безжична лампа с датчик за движение, Няколко режима на регулиране, Акумулаторна батерия нощна светлина за кабинет, Кухня, дрешник, стъл?

TPMXEMR Осветление под шкаф, 35LED Безжична лампа с датчик за движение, Няколко режима на регулиране, Акумулаторна батерия

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Режим за откриване на движение】 Тази лампа с датчик за движение може да осигури по-добра видимост всеки път, когато ви е необходимоПри настройката по подразбиране той открива движение в диапазона от 6 фута / 120 ° и светва само през нощта.Без значение дали търсите най-доброто осветление у дома или на по-лесна навигация през нощта. 【Сетивно затъмнение и няколко режима на работа】 Яркостта може да се регулира в диапазона 10-100% , просто докоснете се до лампата и да намерят най-оптималното ниво за своя употреба. [Автоматичен режим] Едно натискане се активира подсветката в тъмното и се открива движение. [Винаги включено] Двойно натискане, постоянно осветление в рамките на 5-8 часа за спешни ситуации. [Винаги е изключено] Три пъти натиснете, за да изключите светлината. 【Бързо зареждане на】Led лампа за кабинет е оборудван с вградена акумулаторна батерия с капацитет 600 mah, която може да се използва непрекъснато в продължение на 5 до 8 часа в режим на "винаги включени" и да се използват непрекъснато в продължение на 1-2 месеца в режим на сензор за движение, за зареждане изисква 3-5 часа, лесно се зарежда през USB порт. 【2 варианта за монтаж, приклеивайте навсякъде в дома си】Вграден магнит led датчик за движение се инсталира лесно и се извлича за зареждане без използване на инструменти.Можете да си го сложите с желязна повърхност. ако е необходимо сменете мястото.Можете да го изтриете по всяко време.Използвайте магнитната лента върху всички повърхности, които не съдържат желязо, като стълби, шкафове, спални и т. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние предлагаме на доживотно безплатно обслужване за смяна.До тогава, докато не сте доволни от някакви проблеми с качеството в процеса на използване след получаване на стоката.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики