.

Yardwe 1 БР. Острилка за ножове на Специални Инструменти за Инструменти за Дома Multitools Острилка за Нож на Главния готвач за Опесъчаване машина За Ножици с Кухненски Инс?

Yardwe 1 БР. Острилка за ножове на Специални Инструменти за Инструменти за Дома Multitools Острилка за Нож на Главния готвач

BGN 5.87

Сума
Налично за поръчка

ОСТРИЛКА за ОТВЕРТКИ - Нескользящая тампон върху долната част може да увеличи триенетоМАШИНА ЗА ЗАТОЧВАНЕ на НОЖОВЕ - Дюза за грубо заточване е изработена от сплав вольфрамовой стомана, който е подходящ за ежедневно заточване.СИГУРНА ОСТРИЛКА ЗА НОЖОВЕ - удобно усещане в ръката, му е лесно да се запази и безопасно да се използва.ОСТРИЛКА за НОЖИЦИ CRAFT - Здрава и нескользящая конструкция на основата осигурява безопасно използване.ОСТРИЛКА за ножове - идеален за заточване на повечето ножове, разделочных ножове, ножове за хляб, пържола, зеленчуци, филе, сирене и т. Осъществяване на списък 1 х острилка за ножове Характеристики -Цвят : оранжево и бяло ножове за заточване на водни камъни. -Размер : Около 20,00 X6,50 X3,80 см /7,86 X2,55 X1,49 см diamond подравняване. -Материал : Полировальный инструмент с ножица за бедрата. -Трайни шлайфане на главата, не е лесно да се износва, срока на експлоатация на ръчно острилки за ножове. -Могат да се изострят няколко остриета, практичен и удобна острилка за плодови ножове. -Здрава и нескользящая конструкция на основата осигурява безопасно използване mutitool. -Удобен на пипане, удобен за задържане и безопасен за използване на универсален инструмент. -Нескользящая подплата на дъното може да увеличи триенето на специални инструменти.Информация за продукта Острилка за ножици Изработени от висококачествен материал, така че можете да известно време да го съхранява. практически острилка е Лесен за дизайн, но практичен за употреба. инструмент за заточване на ножове Ако търсите домакински и практично острилка за ножове надежден качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че тази острилка за ножове ще ви стане най-добрият избор.

Декларирани характеристики