.

Отклеивающаяся плочки WalDecoo Subway за кухня, Благородна Бежовата 3D Самозалепващи Задния панел за кухня, Приклеивающаяся на Задния панел за кухня и баня (10 плочки, 12 X 12)

Отклеивающаяся плочки WalDecoo Subway за кухня, Благородна Бежовата 3D Самозалепващи Задния панел за кухня, Приклеивающаяся

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✔ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Стенни плочки Wal Decoo subway peel and stick е изработен от екологично чисти материали, водоустойчив и термостойка цветът не избледнява, подходящ за продължителна употреба.Реалистичен ефект плочки с 3 D текстура.вижте, че изглежда и се усеща като истинска плочки.Придайте на вашите стени елегантен и привлекателен стил на дизайна. ✔ По-ЗДРАВ лепило ЗА опресняване : 5 пъти по-здрав лепило за основи, отколкото обикновена евтина vinyl плочки, не само здраво залепен към гладка и чиста повърхност, но и се нанася върху леко текстурированную стената.Не се притеснявайте, че да паднеш. ✔ ЛЕСНО да се направи с ръцете си : вие можете сами да инсталирате плочки за отклеивания и лепене на кухненски панел за броени минути, просто отклейте и залепете, самоклеящуюся към задната част, за устойчиво лепене.Лесно се реже и се задвижва все още, без фугиране, без лепило, без специални инструменти и без опит. ✔ Размер на ПОКРИТИЕ 1,4 ПЪТИ повече : Всяка опаковка съдържа 10 листа самозалепващи стенни плочки subway и инструкциите за експлоатация.Всяка с размери 12 × 12 см, приклеивающаяся плочки отнема до 40% по-голяма площ от покритие от плочки с размери 10 х 10 сантиметра. Отклеивающаяся стенни плочки ще украсят стените и да се скрият мръсните петна по стените, като вашия интериор нов вид. ✔ Гаранция : Ако стока някакви проблеми или той не ви харесва, ние поддържаме пълен връщане или безплатна подмяна.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, Wal Decoo може да ви помогне по-добре. ✔ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Стенни плочки Wal Decoo subway peel and stick е изработен от екологично чисти материали, водоустойчив и термостойка. цветът не избледнява, подходящ за продължителна употреба.Реалистичен ефект плочки с 3 D текстура.вижте, че изглежда и се усеща като истинска плочки.Придайте на вашите стени елегантен и привлекателен стил на дизайна. ✔ По-ЗДРАВ лепило ЗА опресняване : 5 пъти по-здрав лепило за основи, отколкото обикновена евтина vinyl плочки, не само здраво залепен към гладка и чиста повърхност, но и се нанася върху леко текстурированную стената.Не се притеснявайте, че да паднеш. ✔ ЛЕСНО да се направи с ръцете си : вие можете сами да инсталирате плочки за отклеивания и лепене на кухненски панел за броени минути, просто отклейте и залепете, самоклеящуюся към задната част, за устойчиво лепене.

Декларирани характеристики