.

Отразяваща Нашийник за кучета Fida, Найлонови Нашийници за кучета Неонови Цветове за малки / Средни / Големи Кучета, Нашийници за кучета с повишена видимост с безопас?

Отразяваща Нашийник за кучета Fida, Найлонови Нашийници за кучета Неонови Цветове за малки / Средни / Големи Кучета, Нашийници

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

✅【СВЕТООТРАЖАЮЩАЯ ред ВИСОКА ВИДИМОСТ】 отразяваща нашийник за кучета FIDA има допълнителни четири линии светоотражающей линии с ширина 2 мм, които са вплетени точно в лямкуТова придава на яката-голяма площ на отразяващи повърхности, в сравнение с други ошейниками, като същевременно се гарантира сигурността на вас и вашето куче по време на нощните разходки. ✅【ЯРКИ неонови ЦВЕТОВЕ】 Всеки може да види този неон нашийник за кучета с поглед към улицата.Тези светлоотразителни нашийници за кучета имат ярки цветове за повече прозрачност и сигурност.Има 3 размера на греди за средни кучета / малки кучета / големи кучета.Моля, винаги гледам в таблицата размери и внимателно измеряйте своите домашни любимци за правилната покупка. ✅【ОПРЕДЕЛЯНЕ на обтегач ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ】 Определяне на ключалката на яката осигурява бързо изтегляне и може да се предотврати случайно отваряне и осигури още едно ниво на сигурност за вашето куче.Освен това, мека тесьма с висока плътност и здрава кука, също допринасят за яката на дълголетието. ?【FIDA LEADSAFE SEIRES】 Тези светлоотразителни нашийници за кучета принадлежат към серия FIDA LEADSAFE, което означава, че те са проектирани с оглед на сигурността като основна цел.Ако търсите нещо, което ще добави и сигурност на вашето пътуване, това е нещо, което ви трябва. ?【ОТГОВОРНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】 Може би никой не им пука, но това ни интересува.Fida поема отговорност за всеки отделен продукт.Ние гарантираме връщане на парите в рамките на 30 дни, без никаква причина и гаранция за 1 година, така че можете да правите покупки с увереност.Ако имате някакви въпроси, свържете се с нас, ние сме тук, 24/7 поддръжка!. ✅【СВЕТООТРАЖАЮЩАЯ ред ВИСОКА ВИДИМОСТ】 отразяваща нашийник за кучета FIDA има допълнителни четири линии светоотражающей линии с ширина 2 мм, които са вплетени точно в лямку.Това придава на яката-голяма площ на отразяващи повърхности, в сравнение с други ошейниками, като същевременно се гарантира сигурността на вас и вашето куче по време на нощните разходки. ✅【ЯРКИ неонови ЦВЕТОВЕ】 Всеки може да види този неон нашийник за кучета с поглед към улицата.Тези светлоотразителни нашийници за кучета имат ярки цветове за повече прозрачност и сигурност.Има 3 размера на греди за средни кучета / малки кучета / големи кучета.Моля, винаги гледам в таблицата размери и внимателно измеряйте своите домашни любимци за правилната покупка. ✅【ОПРЕДЕЛЯНЕ на обтегач ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ】 Определяне на ключалката на яката осигурява бързо изтегляне и може да се предотврати случайно отваряне и осигури още едно ниво на сигурност за вашето куче.Освен това, мека тесьма с висока плътност и здрава кука, също допринасят за яката на дълголетието.

Декларирани характеристики