.

BWOGUE/ 2 опаковки, Пуловер за малко Куче, Вязаный Пуловер за куче, Топли Зимни Дрехи за Коте, Пуловер за Котки, Красиви Пуловери с Ягоди и Зайче, Кученце за най-Малките С?

BWOGUE/ 2 опаковки, Пуловер за малко Куче, Вязаный Пуловер за куче, Топли Зимни Дрехи за Коте, Пуловер за Котки, Красиви

BGN 5.49

Сума
Налично за поръчка

Размер : Голяма-Обиколка на врата : 9,4-11,4 инча/24-29 см, Обиколка на гърдите : 12,6-15,7 инча /32-40 см, дължина на гърба : 14,2-15,7 инча/36-40 см, препоръчително тегло любимец на 9-12 килограмаНашият пуловер за домашни любимци, подходящи за котки и малки до средни кучета, моля измерете вашия домашен любимец и вижте таблицата с размерите, преди да купите.Топло и модерно : Трикотажная полата е изработена от висококачествен акрилен плат, запазва топлината на вашия домашен любимец в студено време, когато ходиш с него на улицата, което също е стилен костюм за есента и зимата, а също и за фестивалния сезон.Прекрасен и очарователен : Този вязаный пуловер, украсен с сладко от ягоди, шарките на точки, а също така сладък заек, което прави вашия любим домашен любимец пълна красота и обжалване.Лесен за носене : Нашият пуловер-пуловер е много мек и растягивающийся, а основен и прост дизайн без ръкави, което го прави много по-удобно да се облича и да стреля . Плат, лесна поддръжка, може да се пере в машина. 2 стил, подходящи за вашия домашен любимец : Всяка опаковка включва пуловери 2 стилове, достатъчно количество за домашни животни могат да се носят и да се заменят. тези пуловери за кучета - отличен подарък за вашите прекрасни приятели.Прекарвайте време с кучето си по важни празници, дръжте го далеч от студ и самота.Времето става студено, защо да не даде кучето си топъл пуловер?Ето пуловер за кучета BWOGUE, модни и красиви пуловери за кучета през зимата. Облекло за пуловери за кучета, изработени от удобен акрилен плат за вашите домашни любимци е удобно да я нося. Този красив и модерен пуловер-най-добрият подарък за вашия домашен любимец. На вашия домашен любимец ще го харесат!Мек материал, който осигурява комфорт на вашия домашен любимец и да го предпазва от студа през есента и зимата. Позволете на кучето да се насладите на играта на улицата.Уникален дизайн, привличат много внимание на улицата с този костюм! 4. Пуловер е предназначен за котки и малки кучета.Еластичен дизайн позволява лесно да се облича и го стреля.Информация за размерите : X-Small-Обиколка на врата : 7,1-8,7 инча /18-22 см, обиколка на гърдите : 10,2-11.8 инча /26-30 см, дължина на гърба : 7,9-9,1 инча /20-23 см, препоръчително тегло домашен любимец 2,5-4,5 кг Дебелина на малка врата : 8,7-9,8 инча /22-25 см, Обиколка на гърдите : 11-13 инча / 28-33 см, дължина на гърба : 9,8-11.

Декларирани характеристики