.

Scatter гъба, Преносима Гъба за грим за Хелоуин, Оранжева Гумена гъба За грим, 5,5x3x3 см, Точков гъба, за Хелоуин, Коледа, Създаване на специални ефекти във филми (голям отв?

Scatter гъба, Преносима Гъба за грим за Хелоуин, Оранжева Гумена гъба За грим, 5,5x3x3 см, Точков гъба, за Хелоуин, Коледа,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Реалистичен ефект】 Точков гъба, използвайте я в тон едно кръвно гелю или маслена боя, можете да създадете различни реалистични ефекти рани 【Бърза реакция】 Гъба може да създаде драскотини, белези и по-естествени ефекти четина за няколко минути. 【Лесно да носите със себе си】 Orange гъба за грим размер на 5,5x3x3 см, лек и преносим, може да се използва по всяко време и на всяко място. 【Прилагането Сценарии】 Гъба за грим Stipple, подходяща за Хелоуин, Коледа, а и може да се използва за създаването на специални ефекти за филма. 【Три вида за избор】3 различни вида в твоя избор ще ви помогнат да създадете множество реални ефекти ранени.Функция : Произведен е от качествен гумен материал, който е мек и с добра еластичност, удобен за използване.Използвайте го в тон изкуствено кръвно гелю или маслена боя, можете да създадете различни реалистични ефекти рани.Подходящ е за Хелоуин, Коледа, а и може да се използва за създаване на киношных специални ефекти.Може да създадете драскотини, белези и по-естествени ефекти четина за няколко минути.Лек и преносим, може да се използва по всяко време и на всяко място. 3 различни вида в твоя избор ще ви помогнат да създадете множество на реалните ефекти за нанасяне на рани.Параметри : Тип на продукта : Гъба за грим Материал : гума Цвят : оранжево Допълнителен вид : Голяма дупка, малък отвор, супер малка дупка Размер : около 5,5x3x3 см / 2,2x1,2x1,2 инча Осъществяване Списък : 1 х гъба за грим Забележка : 1. За да получите ефект на лека драскотина, само с леко обелете кожата. Не натиснете прекалено силно.Не използвайте прекалено много кръвното гел, може да не получите перфектния ефект. Нова гъба, за по-солидна, ако искате да я направи мека, овлажнява я, а след това изчакайте, докато гъбата е суха.

Декларирани характеристики