.

LKSMZ Какаши Намикадзе Минато Кунай Плашилото Cosplay Хвърляне на Нож Фигурка Играчки Модел Ключодържател Колекция Подарък 7,1 (Сребрист)

LKSMZ Какаши Намикадзе Минато Кунай Плашилото Cosplay Хвърляне на Нож Фигурка Играчки Модел Ключодържател Колекция Подарък

BGN 5.01

Сума
Налично за поръчка

Метални Издърпайте закопчалка. [Материал сплав] : Цинк сплав, текстура метал, устойчивост на износване, устойчивост на корозия. [За размера на] : 18 см /7,1 инча дизайн се основава на игрални фигури оръжия. [Сигурност] : Има гладка повърхност, без остри ръбове, не е подходящ за заточване, не може да се използва като оръжие. [Прилагането на] : Достойно носи и като ключодържател, за носене, за събиране на рафта с книги или на стойка, колекция от предмети на изкуството за декориране на вашия работен плот и т. [Превъзходно качество] : От проектирането до производството, ние се стремим към съвършенство.Ако сте голям фен, този меч е възможно да притежавате. анимирани предмети, специално предназначени за ролеви игри и колекционерска стойност.Тази версия на меча не е била изложена на термична обработка, така че той не е остър.

Декларирани характеристики